Cartea saptamanii: Dieta iubitoarelor de ciocolata

Buna fetelor!
O Duminica placuta se anunta astazi, o zi calduroasa, dar nu cu temperaturi exagerate, o zi linistita si relaxanta.
Sper sa aveti si voi parte de acelasi lucru si sper ca si ziua voastra sa fie minunata.

Si pentru ca tot am laudat atat aceasta zi, haideti sa va mai vorbesc despre o carte pe care am citit-o in aceasta saptamana.
Este vorba despre volumul doi din Clubul iubitoarelor de ciocolata (despre volumul 1 v-am vorbit aici) si anume Dieta iubitoarelor de ciocolata, de Carole Matthews.
Este o continuare minunata a Clubului iubitoarelor de ciocolata, o continuare ce merita citita. Este la fel de buna ca si primul volum si plina de o multime de momente amuzante prin care trec cele 4 ciocoholice.

Dieta iubitoarelor de ciocolata o surprinde pe Lucy intr-o mare dilema. Dupa ce este convinsa ca Iubi (adica seful ei, Cuceritorul) o insala si deoarece este singura de Craciun, cade in mrejele lui Marcus (fostul ei iubit, care o inselase). Cand afla ce se intamplase de fapt cu Iubi, ii povesteste despre noaptea de Craciun si incearca sa isi ceara iertare, dar acesta este foarte dezamagit si relatia lor se sfarseste. Distrusa dupa un nou esec, Lucy cade in capcana lui Marcus si accepta sa ii fie sotie. Urmeaza o lunga perioada de pregatiri si de provocari dar nu va spun daca Lucy le poate face fata si daca reuseste sa ajunga in sfarsit la altar, sau se intoare la Iubi. Asta va trebui sa aflati voi. :D

Chantal afla ca este insarcinata, dar are o mare dilema. Nu stie cine este tatal copilului ei. Nu gaseste momentul potrivit pentru a-i spune lui Ted (fostul ei sot). Incearca sa amana, dar afla intre timp ca Ted se vede cu altcineva, asa ca planurile ei sunt date peste cap.

Nadia se intoarce la Toby (sotul ei pasionat de jocuri de noroc). Dar fericirea nu dureaza prea mult si Toby ii pregateste ceva foarte dureros. Despre ce este vorba va las pe voi sa aflati.

Autumn e foarte fericita alaturi de Addison, asta pana cand Richard (fratele ei) se intoarce si ii da iar viata peste cap. Este pusa in situatia de a face o livrare de droguri si nu poate refuza, pentru ca asta ar pune in pericol atat viata ei cat si a lui Richard.

O multumite de momente hilare dar si momente tensionate au loc si in acest al doilea volum. Daca v-a placut Clubul iubitoarelor de ciocolata, cu siguranta si acesta va fi pe placul vostru.

Recenzia face parte din campania “Citeşte şi căştigă cărţi pe viaţă din colecţia Strada Ficţiunii”, iniţiată de Editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL.



Comentarii

  1. bine ca mancasem dulce inainte...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna cartea, va fac o surpriza, peste cateva magazinul all.ro o sa faca multe reduceri inclusiv la aceasta carte. Mai multe, in curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut eu ceva pe site.. :D astept mai multe detalii. .:)

      Ștergere
  3. Super!
    Vreau sa le citesc si eu. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING