Anian - 2 Phase Instant Conditioner - Review


 Bună fetelor!
 
 Vreau să vă vorbesc astăzi despre al doilea produs primit pentru testare de la  TrioDeluxe si anume despre Bifazicul Hidronutritiv.


 Îl folosesc de aproximativ o lună și mi-am format deja o părere despre el.
  Poate fi găsit  aici la prețul de 30 lei pentru 400 ml. Producătorii ne spun:
Tratament balsam instant pentru păr deshidratat si deteriorat cu ingrediente care hrănesc, protejează, hidratează şi refac părul atât în interior cât şi în exterior, redându-i vitalitatea şi lăsându-l mătăsos, strălucitor şi uşor de aranjat. Ideal pentru părul afectat de permanent, coloranţi, radiaţii solare şi alţi agenţi externi agresivi.
 
 Părerea mea:
 Îmi place mult sistemul de dozare cu pompița. Mă ajută să distribui uniform produsul pe întregul păr și acesta nu arată niciodată încărcat, oricât de mult produs aș folosi.  .

 După ce folosesc bifazicul și îmi zvânt părul cu uscătorul, părul se așează foarte bine... parcă ar fi întins cu placa. Îmi place mult acest efect, pentru că eu am părul drept dar mereu se întoarce la vârfuri și arată urât. Cu acest bifazic, se așează mult mai frumos.
Părul parcă se descurcă mai ușor.. deși nu întotdeauna... Cred că depinde și cât de umed e când îl pieptan sau poate de șamponul folosit.
Tendințele de îngrășare apar foarte greu, la fel ca și la keratina lichidă. Este iarnă și poate și din aceata cauza se îngrașă mai lent părul, dar oricum cu bifazicul, părul meu arată super și după câteva zile de la ultima spălare.
Vârfurile nu mai sunt la fel de tocite ca înainte. Chiar o colegă a remarcat lucrul acesta.. pentru că eu nu am observat.. :D
 
 În schimb, nu are nici un efect asupra căderii părului... poate voi observa modificări după o folosire îndelungată. Nu știu de ce, dar am această așteptare de la toate produsele de păr, chiar dacă promit sau nu acest lucru.
 
 În concluzie, Bifazicul Hidronutritiv este un produs bun pe care l-aș recumpara.
 
 Voi l-ați folosit? Ați fost mulțumite de el?Comentarii

 1. Răspunsuri
  1. :)
   eu m-am inteles bine cu el.. sper sa te intelegi si tu la fel
   pupici!

   Ștergere
 2. Bune produsele acestei marci!
  Nu am folosit Bifazicul insa am avut masca hidratanta si sprayul pentru definirea buclelor Curl Activator - ambele mi-au placut; celui din urma i-as ridica statuie!:D
  Pupicei!:)

  Lavender Thoughts

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. eu am folosit doar bifazicul si keratina lichida dar ma incanta si alte produse.. :D sa vedem cum stau cu bugetul

   pupici!

   Ștergere
  2. Acum intru pe site sa vad despre ce e vorba :P Ma refer la Curl Activator . Are cineva un review la el ? :P

   Ștergere
  3. cred ca are ilda.. :)
   pupici si spor la cumparaturi.. :D

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING