Black Friday masini de spalat rufe

Buna dragele mele!
Asa cum bine stiti, se apropie Black Friday si eu deja stiu ce trebuie sa cumpar in acea zi. Am facut deja si o lista asa ca nu mai trebuie decat sa urmaresc site-urile care ne ofera promotii de vinerea neagra. Puteti gasi lista magazinelor care intra in cursa reducerilor chiar aici: http://www.comunicatedepresa.net/.

Nu stiu ce va doriti voi sa cumparati in aceasta perioada, dar eu nu ma gandesc doar la cosmetice, desi asta este intotdeauna primul impuls. Vreau sa iau si ceva electronice sau electrocasnice mari de care au nevoie parintii mei. Asa ca o sa analizez si ofera celor de la http://www.melarox.ro.

Si anul trecut de Black Friday am cumparat o masina de spalat. Chiar m-am bucurat tare mult de reducere, a fost undeva la 200-300 de lei, chiar destul de importanta.
Si anul acesta as avea nevoie de una, de data aceasta pentru alcineva, mai precis pentru mami lui iubi. Poate ii facem o surpriza si cumparam o masina de spalat foarte buna, la un pret mai redus.
Este una din zilele cele mai asteptate din an, in special pentru impatimitii cumparaturilor, dar chiar si pentru oamenii normali care au nevoie de anumite lucruri mai scumpe pe care in aceasta zi au sansa sa le cumpere la un pret mult redus.

Asa cum spuneam mai sus, eu am deja o lista de cumparaturi pentru black friday si aceasta cuprinde un TV, o masina de spalat si foarte multe carti.
Eu sper sa reusesc sa le bifez pe toate, dar depinde si de ofertele pe care le voi gasi, daca acestea vor fi compatibile cu necesitatile mele si ale celor dragi.
Ramane de vazut daca o sa comand si ceva cosmetice, dar daca nu comand de black friday, voi cumpara cate ceva in perioada aceasta pentru ca stocurile mi s-au diminuat considerabil in ultima vreme, pentru ca incerc sa ma tin de Project pan intr-o mica-mare masura. :D
Deja am ochit si la acest capitol cateva produse de care am mare nevoie. Am tot amanat cumpararea lor, pana cand termin produsele asemanatoare, moment ce se apropie cu pasi repezi asa ca trebuie sa strang banuti pentru a-mi satisface si aceste nevoi cosmetice. :D

Voi ce planuri aveti pentru Black Friday? Ce va doriti sa cumparati? Aveti o lista cu produse de care aveti nevoie, sau lasati totul pe ultima suta de metri si faceti cumparaturi sub influenta momentului?





Comentarii

  1. Şi eu am în plan o maşină de spălat, o combină frigorifică, şi alte câteva lucruşoare... Sunt curioasă ce ni se pregăteşte! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte binevenita lista asta cu magazine,mersi;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anul trecut si noi am profitat de black friday si am luat masina de spalat, anul asta vrem un televizor si niste carti. Sper sa prindem oferte bune.
    Multumim pentru lista magazinelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. avem cam aceleasi dorinte.. :D
      sper ca ai reusit sa le cumperi pe toate.. :D
      pupicei!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING