Cum ne lasam de fumat?

Buna seara, dragelor!
In ultima perioada imi face placere sa scriu si seara cate un articol, pentru ca gasesc mai mult timp si ma bucur sa pot sa mai impartasesc unele idei cu voi.

Din fericire, eu nu fumez, dar am alte vicii... :D mai mult legate de dulciuri. Vicii pe care incerc sa le reduc si am reusit intr-o oarecare masura. Din acest motiv, cred ca este absolut posibil sa renunti si la fumat. Am colege care fumeaza si eu mai stau cateodata cu ele, dar nu ma simt deloc in regula. Fumul de tigara imi provoaca o stare de rau fizic si din acest motiv nu pot sta foarte mult intr-un mediu in care se fumeaza.
Imi aduc aminte si acum cat m-am rugat de tati sa se lase de fumat.. :)) Si a reusit. Cred ca s-a lasat de vreo 10-13 ani. Nu mai retin exact.
Si prietenul meu a fumat. :) Inainte sa fim impreuna. Dar ne cunosteam si pe vremea aceea. Acum a implinit si el vreo 7 ani de cand nu mai fumeaza si sunt tare mandra de el.
Consider ca daca ai vointa si daca cei dragi te sustin, poti reusi sa renunti la fumat.
Exista foarte multe artificii care te ajuta in lupta impotriva fumatului.
Am aflat si eu de curand de tigarile electronice. Parerile sunt impartite, dar din cate am observat, specialistii sunt de acord cu ele. Asa ca daca te pot ajuta, de ce sa nu le incerci?
Am cautat cateva informatii despre ele si am aflat ca exista asa numitele e-lichide, cu diverse arome, pentru aceste tigari Vipercig, care sunt cele mai bune. Astfel poti sa alegi ce lichid iti doresti, pentru a-ti aroma tigara electronica.

Mi se par foarte interesante, chiar daca sunt sau au fost destul de controversate. Intotdeauna sunt deschisa catre noi posibilitati, dar incerc sa ma informez foarte bine inainte.

Voi ce parere aveti despre tigarile electronice? Reprezinta o alternativa sanatoasa pentru tigarile clasice? Oare poti reusi sa renunti la fumat cu ajutorul tigarilor electronice?


Comentarii

  1. Şi eu mi-aş dori tare mult ca tata să se lase de ele :-)
    Chiar nu ştiu cum stau lucrurile cu ţigara electronică, dar de preferat ar fi să uite de tot de ele, indiferent de forma lor :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar astazi am vorbit cu o colega si stiu ca prietenul ei a avut o tentativa cu tigara electronica si a reusit pentru o perioada sa renuntela tigari. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING