Va mai aduceti aminte?

Buna fetelor!
Nu stiu daca va mai amintiti emisiunea Curat, murdar? dar eu ma uitam cu mare placere la ea. Ma amuzam foarte tare dar ma si uimeam de felul in care anumite persoane pot trai. Eu inteleg ca poate unii aveau probleme si erau depresivi, dar cred ca si de la murdaria de care erau inconjurati se tragea depresia. Nu poti sa traiesti inconjurat de munti de gunoaie si sa fii bine atat fizic, cat si mental.
Este normal sa nu mai gandesti cum trebuie si sa intri in stari depresive sau poate chiar mai rau.
Si daca va uitati si voi la acea emisiune stiti deja ca aparea imediat o firma de curatenie, niste doamne tare simpatice, de fapt, care faceau toata treaba in locul proprietarilor.
Stiu ca exista servicii curatenie Bucuresti, nu stiu insa si daca exista in orase mai mici, dar tind sa cred ca exista.
Imi era mie mila de doamnele acelea, pentru tot ce trebuiau sa indure. Vizual era o povara, pentru noi, telespectatorii, dar nu vreau sa ma gandesc la mirosul care impovara si mai tare atmosfera.
Erau locuri care nu vazusera lumina zilei de ani intregi, fiind acoperite de mormane de praf.
Nu imi imaginez pe cineva locuind in asemenea hal.
Nici mie nu imi face placere sa sterg praful zilnic, dar in limita bunului simt trebuie pastrate toate curate. Cu cat se aduna mai multe, cu atat iti e si mai greu sa intri in ele si sa le ordonezi.
Eu cand vad ca se ingramadesc lucrurile pe birou, imediat incerc sa le asez pe fiecare la locul lui si astfel elberez spatiul de munca. Se mai aduna, nu zic nu... dar nici in asemenea masura, incat sa ai nevoie de serviciile unei firme de curatenie.
Cred ca iti poti face curat singur, macar la sfarsit de saptamana, daca nu vrei sa le tii din scurt, si astfel nu vei mai ajunge sa te lupti cu mormane intregi de lucruri care nu iti mai folosesc.
Aratau imagini din bucatarie, cu mancare stricata de saptamani intregi, daca nu chiar si mai mult timp. Nu stiu de ce o mai pastrau. Dar, de fapt, daca nu duceau gunoiul si totul lancezea pe te miri unde, normal ca si mancarea stricata si mucegaita zacea prin oale si farfurii. Ca doar cine sa le goleasca? Ma intreb oare unde mai faceau mancare proaspata? :D Sau mancau doar la restaurant? :)))

Voi va mai aduceti aminte de aceasta emisiune? :)



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING