SuperBlog si la TV


"Buna ziua stimati telespectatori!!!
Maine, 1 octombrie, dam startul celei mai mari competitii de Blogging creativ din Romania. Mai aveti timp pana la 11.59 sa va inscrieti, asta daca nu ati facut-o inca. Se poate inscrie orice blogger. Nu conteaza profilul sau vechimea blogului tau. Daca ai talent la scris, daca iti plac provocarile si nu renunti atunci cand dai de greu, atunci aceasta competitie este potrivita pentru tine.

Ne bucuram ca anul acesta ne alaturam si noi partenerilor media care sustin aceasta competitie. Canalul nostru de televiziune sustine comunitatea bloggerilor si ii incurajeaza pe toti cei care au talent dar nu si l-au exprimat inca.

Alaturi de noi, mai sustin SuperBlog inca 11 parteneri.

Puteti afla multe informatii despre regulament si sponsori urmarind emisiunile speciale de la RadioLynx - cel mai durabil proiect media live independent.

Despre Trilulilu stiu sigur ca ati auzit asa ca nu mai are nevoie de nici o prezentare. Poate nu stiati inca, dar este de asemena partener media al acestei prestigioase competitii si promoveaza spiritul de gasca si prietenia.

Daca sunteti pasionati de telecomunicatii, Connect va sta la dispozitie cu ultimele amanunte in acest domeniu. Ultimele amanunte le puteti afla aici si despre.... SuperBlog, ati ghicit.

Va place sa faceti fotografii? Este un hobby sau vreti sa duceti totul la nivel profesionist? Photo Magazine va ofera ajutor si intr-un caz si in celalalt. In plus, aveti fotografii din timpul Maratonului Superblog.

Esti student si aspiri la un job in marketing, PR sau comunicare? PRwave iti sta la dispozitie cu toate informatiile necesare si sprijina in acelasi timp si superblogerii acestui an.

Toate femeile sunt senzationale si au chiar si o comunitate a lor. O comunitate ce sustine fetele din competitie - 121.ro

SuperBlog este un concurs cu traditie care a aparut in 2008 si de atunci a incurajat cat mai multi oameni sa isi arate talentul.
Castigatorii din anii trecuti sunt alaturi de cei care debuteaza acum dar si de cei care participa inca de la inceput.

Robin Molnar, castigatorul locului 1 la superBlog 2011, Manuel Cheta, cel dintai clasat in anul 2010, Bogdan Mihalascu, marele castigator in 2009 si castigatorul primului SuperBlog, sunt cu totii alaturi de participantii din 2012.

Ultimul pe lista partenerilor media, dar nu cel din urma, Jurnalul LifeStyle sustine creativitatea amatorilor de provocari.

Ii uram lui SuperBlog multe editii cu multi participanti, multi finalisti si multi castigatori.
Va asteptam sa va inscrieti pe ultima suta de metri. Nu aveti ce pierde, aveti doar de castigat: experienta, prieteni, premii.

Va asteptam si maine, la aceeasi ora, pentru a da startul competitiei, prin anuntarea primei probe SuperBlog."



Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012













Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING