Cartea saptamanii: Destine la Limita

Buna, fetelor!
Saptamana trecuta am sarit peste lectura saptamanala pentru ca ma aflam in plina sesiune si nu am reusit nici sa citesc vreo carte, nici sa caut prin memorie o lectura mai indepartata.
Dar pentru ca luni am primit pachetelul de la libraria online preferata, adica Libris, nu am asteptat prea mult timp si m-am apucat imediat de una dintre carti.
Am terminat-o in timp record pentru ca mi-a mers la suflet si nu ma mai puteam opri din citit, asa ca astazi va povestesc si voua cate ceva despre Destine la Limita, de Katie McGarry.
Pot spune ca dupa mult timp, o carte a reusit sa imi fure cateva lacrimi (cateva mai multe), printr-o emotie profunda pe care mi-a transmis-o prin intermediul cuvintelor.
Si nu am fost emotionata de povestea dintre protagonisti ci de un plan secundar al acestui roman, cel despre Noah si fratii sai.

Cartea este scrisa in maniera preferata de mine. Adica atat din perspectiva fetei, cat si din cea a baiatului, capitolele alternand. Ador asfel de romane pentru ca pot intelege mult mai bine ce sentimente au ce doi, ce trairi si ce razvratiri ii acapareaza.

In principal, este o poveste clasica intre un baiat rau si o fata buna, o poveste de care eu nu ma mai satur. Daca s-ar scrie milioane de carti pe aceasta tema, eu le-as citi pe toate cu aceeasi placere, fara sa ma plictisesc.

Noah este un baiat ce a suferit mult. Parintii i-au murit in al doilea an de liceu si de atunci viata lui s-a schimbat radical. A fost purtat din tutore in tutore. Si-a pierdut cei doi frati in favoarea sistemului. S-a apucat de droguri si umbla din fata in fata. Faima de cuceritor ii deschide calea, oriunde ar merge.

Echo, avea tot ce si-ar fi putut dori o fata de liceu. Era cea mai populara, capitanul echipei de majorete, totul pana la sfarsitul celui de-al doilea an de liceu, moment in care toata viata ei s-a intors pe dos. S-a trezit in spital, cu cicatrice pe brate si pe spate, cicatrice de a caror provenienta nu stie nimic. Nu isi mai aminteste ultimele doua zile, iar cei din jur nu vor sa ii povesteasca nimic, pentru a o proteja.

Ambii imcep terapia cu doamna Collins, Noah pentru a deveni un baiat responsabil, capabil sa isi recupereze fratii, iar Echo pentru a incerca sa isi aminteasca acele doua zile negre din viata ei.

Printr-o ironie a sortii, Echo ajunge sa il mediteze pe Noah, pentru a-l ajunta sa isi creasca mediile. Si ea avea nevoie de acest job pentru a putea repara masina fratelui ei, singurul lucru ce ii mai aduce aminte de el.

O poveste de dragoste emotionanta, speciala prin anumite detalii.
Echo trebuie neaparat sa isi aduca aminte de acea noapte in care s-a capatat cu acele cicatrice, iar Noah trebuie sa isi recupereze fratii. Amandoi cauta normalitatea si daca vor fi impreuna, se vor indeparta de scopul lor. Cel putin asa crede Echo. Dar pe parcurs vor realiza ca doar impreuna sunt in siguranta si doar impreuna vor reusi sa isi duca la bun sfarsit telurile.
O poveste care mi-a adus lacrimi in ochi atunci cand ma apropiam de sfarsit, dar si o poveste care mi-a adus bucurie in suflet la fiecare intalnire dintre Noah si Echo.

O carte pe care am simtit nevoia sa o recitesc, exact in momentul in care am terminat-o pentru ca imi doream sa ii revad pe cei doi si sa mai traiesc alaturi de ei toata aceasta poveste de dragoste.

Daca sunteti iubitoare de acest gen de lectura, daca ati citit cartile din seria Chimie Perfecta si v-au placut, atunci nu trebuie sub nici o forma sa ratati Destine la Limita :)

 Imi pare rau uneori ca nu ma pricep atat de bine la cuvinte si ca poate nu am descris cartea la adevarata ei valoare, dar ca sa ma puteti intelege, nu trebuie decat sa o cititi.

O gasiti in aceasta librarie online la reducere in acest moment. In plus, aveti transportul gratuit, asa ca ar fi mare pacat sa nu profitati. :)

 Acum abia astept sa citesc si recenziile prietenelor mele, pentru a capata inspiratie pentru viitoare lecturi. :)

Ana
Gabriela
Iulia


Comentarii

  1. Mi-e dor de o carte buna, care sa ma relaxeze total :X In ultimul timp nu prea mai am deloc rabdare sa citesc. Te pup

    miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mereu am rabdare sa citesc, mai greu e cu timpul. :D:D dar recuperez in zilele astea de vacanta. :D
      pupicei!

      Ștergere
  2. Uuuu ce interesant suna :) imi place tare mult sa citesc carti care ma relaxeaza si care nu ma mai lasa sa plec de langa ele :D te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa sunt si eu. Cele mai bune carti sunt cele care ma tin prinsa si nu ma lasa nici sa mananc. :D
      te pupacesc!

      Ștergere
  3. It sounds a very interesting book and you've certainly made me want to read it! Great blog! I'd love if you checked out my blog, and if you like it, can we follow each other? I promise I’ll follow you back <3

    x♥x♥

    "Saúde & Beleza - Health & Beauty"




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I am glad to hear that.
      sure I will follow :D
      kisses!

      Ștergere
    2. Thank you so much for stopping by and for following! I'm following you back now on ”GFC” :)
      I'm also following on ”bloglovin (#133)”....and I clicked there on the "♥heart button" (below each post) on all your posts, to show my appreciation and some love! I'd be very happy if you follow me back :)
      Keep in touch sweetie! Hope you have a fabulous day ahead<3

      x♥x♥

      "Saúde & Beleza - Health & Beauty"




      Ștergere
    3. thank you for all your kind words. :) you are so nice :)
      Have a fabulous day too :)
      kisses!

      Ștergere
  4. Cum ai zis si tu, cartea are o poveste des intalnita in literatura, dar modul in care e scrisa e atat de bun incat e imposibil sa nu te indragostesti. Eram curioasa sa iti citesc parerea si chiar ma bucur ca ai publicat recenzia si ca ti-a placut cartea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca si tie ti-a placut cartea si recenzia mea. :) e un roman care mi-a ajuns la suflet si pe care l-as reciti de multe ori.
      inca sunt sub influenta lui si parca il retraiesc. :D
      pupici!

      Ștergere
  5. nu pare rea deloc. eu m-am axat pe autorii nordici :D dar poate mai schimb registrul :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu este rea deloc. :D am si eu cateva carti ale autorilor nordici si o sa le citesc cat de curand. :D
      te pupic!

      Ștergere
  6. Super recenzie! <3 Si mie mi-a placut foarte mult. Am mancat 3 carti de la Epica in 2 zile, carti printre care si Destine la limita. Regretul meu a fost ca am tinut-o pe raft jumatate de an pana sa am motivatia necesara pentru a o citi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am citit-o imediat ce am primit-o.. o asteptam de multa vreme.. :D
      si eu mai vreau cateva carti de la Epica, pentru ca mi se par excelente. :)
      pupicei!

      Ștergere
  7. mi-am primit si eu cartile de pe libris si de abia astept sa ma delectez :).

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoasa recenzie! Si cartea pare frumoasa, sunt curioasa de unde avea Echo cicatricele. Un viol cumva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihi.. nu ai ghicit. :D
      dar nici nu iti spun
      :D te las in suspans pana pui mana pe carte. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING