Petrecerea perfecta

Buna fetelor!
Nu de putine ori auzi spunandu-se despre o petrecere ca a fost perfecta, ca este evenimentul anului, ca nu o va intrece nici o alta petrecere. Dar ce inseamna de fapt o petrecere perfecta?
Depinde de foarte multe aspecte. O petrecere perfecta este diferita in functie de o persoana, sau alta. Ceea ce pentru mine reprezinta ideal, cu siguranta nu va fi nici pe departe frumos pentru un copil de 10 ani. Ceea ce pentru mine este absolut demential, nu va fi considerat la fel de catre o persoana cu o conditie de viata foarte buna, cu foarte multe asteptari si foarte multa influenta.
Asadar, ce inseamna de fapt o petrecere pe cinste?
Eu cred ca un eveniment reusit este acela la care toti invitatii se simt bine, la care toti invitatii sunt fericiti si se amuza. La care nimeni nu sta jos, toti danseaza si se bucura. La care gazdele se simt in largul lor si pot face glume cu toti invitatii. 
Cam asa vad eu evenimentul perfect. Bineinteles ca detaliile de aranjare a locatiei sunt foarte importante. Poate cele mai importante, pentru ca aceste mici lucruri creeaza atmosfera si ii ajuta pe oaspeti sa se simta intr-un mediu calduros, sa nu se simta straini, sa fie apropiati si bine dispusi.
Alegerea locatiei reprezinta un alt factor foarte important. Trebuie alesasa si in functie de persoanele care vor sosi la eveniment. Trebuie amplasata intr-un loc in care sa se ajunga cu usurinta. Daca nu, este de preferat sa punem la dispozitia oaspetilor un mijloc de transport care sa ii aduca la eveniment si care sa le stea la dispozitie toata seara, pentru cand acestia se hotarasc sa plece. Acest lucru ne va face niste gazde foarte apreciate si invitatii vor sti ca sunt in siguranta. Nu isi vor face probleme legate de mijlocul de transport si astfel vor sta la eveniment o perioada mai lunga de timp.

Meniul este la fel de important. Si el trebuie ales in functie de oaspeti. Daca avem vegetarieni prientre prieteni, este bine sa nu ii facem sa se simta in plus. Trebuie sa vada ca ne-am gandit la ei atunci cand am ales meniul si trebuie sa vorbim cu firma de catering sa aduca si cateva platouri cu mancaruri vegane, special pentru prietenii nostri. Astfel vom arata ca suntem atenti si ca ne dorim ca toti invitatii sa se simta bine, sa manance bine, indiferent de alegerile lor culinare.
Daca organizam o petrecere pentru copii, atunci putem angaja cateva persoane specializate in organizarea acestor evenimente, asa cum sunt si cei de la www.infinityevents.ro, care sunt specialisti in petrecerile pentru copii. La aceste evenimente sunt foarte importante jocurile interactive, clovnii si diversele atractii pe care prichindeii le iubesc. Face painting, magicieni, printese si ursitoare, cam asa arata o petrecere reusita in imaginatia celor mici. Si noi trebuie sa le respectam dorintele.
De aceea e bine sa lasam aceasta treaba foarte grea in mainile celor care se pricep.

Asadar, fete dragi, ce inseamna pentru voi o petrecere perfecta?



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING