Cartea saptamanii: Foamea

Buna, fetelor!
**Sper ca nu ati uitat ca pe pagina de facebook a blogului se desfasoara un Concurs! Va astept sa va inscrieti AICI**

V-am promis zilele trecute o noua recenzie, ultima pentru acest an.
Am terminat cartea in a doua zi de Craciun pentru ca deja ma lungisem destul de mult cu ea. Nu pentru ca nu mi-a placut ci pentru ca timpul a fost destul de restrans.
Cartea s-a ridicat la inaltimea asteptarilor mele. Mi-a placut foarte mult primul volum al seriei - Disparuti - si stiam ca si al doilea volum va fi la fel de bun.
Recenzia pentru Disparuti o puteti citi aici iar cartea o puteti cumpara din aceasta librarie online, profitand totodata si de transportul gratuit.


In acest nou volum - Foamea, au trecut 3 luni de cand toti adultii au disparut si mai ales de la marea batalie in care s-au stins o multime de copii. Caine s-a reintors la Coats alaturi de Diana si Drake iar Sam este noul primar din Perdido Beach. Astrid ii este alaturi si incearca sa il ajute sa ia deciziile corecte.

Lana, fata cu puterea vindecarii, incearca sa se retraga cat mai departe de mijlocul orasului pentru ca a obosit sa fie cautata pentru orice zgarietura si durere de cap.
Dar mintea ei este acaparata de Intuneric. Acel monstru care s-a nascut in mijlocul minei si caruia acum ii este foame.
Tot mai multi copii dezvolta puteri, iar cei normali se ridica impotriva "ciudatilor". Un nou razboi, o noua batalie risca sa se nasca intre copiii normali si cei cu puteri. Sam nu mai reuseste sa ii tina in frau.
Foamea domneste peste tot in FAYZ dar copiii sunt foarte greu de convins sa munceasca. Sam isi ia prietenii si se lupta cu viermii mutanti de pe plantatiile de pepeni galbeni si varza. Trebuie sa gaseasca o modalitate pentru a recupera culturile, pentru ca altfel vor muri cu totii.
Caine pune la cale un asalt asupra centralei atomice si isi construieste o armata pentru a-l invinge pe fratele sau, Sam. 

Nu va povestesc mai multe pentru ca probabil deja v-am incurcat destul de tare. :) Pentru a intelege exact ce se intampla, trebuie sa cititi si voi aceasta serie minunata. Pentu iubitorii genului fantasy este o carte ideala.
Eu abia astept sa pun mana si pe volumul 3 - Minciunile, pentru ca am asteptari la fel de mari si de la el.
As dori tare mult sa vad si un film realizat pe baza acestor carti pentru ca sunt convinsa ca ar fi un mare succes.

Puteti gasi cartea in aceeasi librarie online, la pretul de 39.99 lei, beneficiind si de transport gratuit.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING