Idmag a lansat computerul inteligent Motorola TC55

Hello, din nou in aceasta zi minunata!
Am fost pusa pe fapte mari astazi si deja vin cu al treilea articol intr-un timp foarte scurt. Am dat si drumul unui Concurs pe pagina de facebook, acum revin cu o noutate din lumea gadget-urilor, o noutate pe care am aflat-o de pe Laptopnews.ro.
Este vorba despre lansarea Motorola TC55, un computer mobil, special creat pentru angajatii care lucreaza pe teren. Astfel au la indemana un device de calibrul unui smartphone, cu un sistem android 4.1.2, cu cel mai bun sistem audio dintre toate aparatele din aceasta generatie.
In plus, are si sistemul dual Corning Gorilla Glass 2, astfel ca nu trebuie sa va faceti probleme pentru zgarieturi. Ecranul este foarte rezistent chiar si in conditiile in care il scapati de la inaltime.
Display-ul este de 4,3 inchi si este usor de vizualizat in toate conditiile de iluminare. Chiar daca esti pe teren, si o lumina puternica iti ataca telefonul, nu vei avea nici o problema in a-ti citi mesajele sau indicatiile date de sef. Nu trebuie sa cauti un colt de umbra sau sa pui mana pe ecran in incercarea de a vizualiza ceea ce este afisat.

Daca va faceam probleme ca bateria se va termina la fel de rapid precum cea a smartphone-urilor obisnuite, trebuie sa stiti ca Motorola TC55 are cea mai puternica baterie din aceasta clasa. Ecranul acestui telefon, consuma doar jumatate din energia pe care ar consuma-o in mod normal un LCD.
Cu toate aceste caracteristici, dar si cu altele la fel de potrivite pentru oricine, Motorola TC55 este perfect atat pentru persoanele care lucreaza pe teren, cat si pentru oricine isi permite in astfel de device.
Baterie puternica, o camera pe masura (8MP + blitz reglabil), un design atractiv si un ecran de o dimensiune optima, toate acestea fac din Motorola TC55, aparatul perfect pentru multi afaceristi.
Trebuie sa recunosc ca si eu mi-as dori un aparat atat de puternic dar pretul usor crescut ma impiedica sa il aleg. Pretul este crescut pentru buzunarul meu actual, desi e ok pentru capacitatea device-ului.
Atunci cand alegi un astfel de gadget, de o asemenea anvergura, trebuie sa analizezi foarte bine ceea ce iti ofera pentru pretul pe care il are, in comparatie cu altele asemanatoare. Eu asa procedez de fiecare data. Analizez foarte bine ofertele magazinelor si aleg varianta cea mai potrivita pentru mine. Pentru fiecare persoana, alegerea potrivita este diferita, in functie de necestati si de banutii disponibili.
Voi cum procedati cand va alegeti gadget-urile?




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING