De toate pentru toti!

Hello!
Nu stiu voi cum sunteti, dar eu, atunci cand pornesc la cumparaturi, imi place sa intru intr-un singur magazin si sa gasesc acolo tot ce ma intereseaza. Sunt cateva astfel de magazine si in orasul meu si imi plac la nebunie. Plec de acasa cu listuta facuta si cand ajung in magazin iau toate rafturile la rand si incep sa bifez produsele ce se regasesc pe lista mea de cumparaturi.
Nu ma simt bine deloc atunci cand nu reusesc sa cumpar tot ceea ce mi-am propus. Bineinteles ca mi se intampla de multe ori ca in magazinul in care merg si in care imi pun toate sperantele, sa nu regasesc tot ceea ce imi doresc.
Imi aduc aminte ca o data am cautat ciuperci in tot orasul si la nici un magazin nu mai avea. Nu mai stiu exact in ce sezon se petrecea intamplarea dar cert este ca a trebuit sa imi pun pofta in cui in ziua respectiva, desi cumparasem toate celelalte ingrediente pentru mancarica pe care doream sa o prepar.

Un magazin asemanator cu ceea ce am descris mai sus, dar nisat pe anumite domenii, este si Covera. Aici poti gasi totul de la generatoare electrice si pana la trandafiri cataratori. Au chiar si un Pet Shop Covera foarte util pentru mine, pentru ca, daca nu stiati inca, am doi perusi tare simpatici si o catelusa scumpa foc. Catelusa o am la curte iar perusii in apartament dar ii iubesc pe toti foarte mult si am nevoie mereu de un pet shop la indemana.

Este unul micut si in orasul meu dar nu are toate cele necesare si de multe ori trebuie sa mai caut si prin magazinele online atunci cand am neaparat nevoie de ceva anume. Acesta este dezavantajul unui oras micut.

Dar pet shop-urile online sunt mereu deschise si niciodata nu am avut probleme cu ele. Gasesc toate informatiile necesare intr-un singur loc si nu imi mai ramane decat sa comand si sa astept cumintica acasa pana cand sunt livrate produsele. :)

Acestea fiind spuse, voi preferati magazinele specifice, sau cele in care puteti gasi de toate pentru toti?




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING