Cu ce ne incaltam vara?

Buna, fetelor!
Nu cred ca ati observat, dar in ultima perioada am fost tot mai atrasa de tot ce inseamna incaltaminte. Si din aceasta categorie, m-am indreptat aproape mereu catre diverse tipuri de botine si cizmulite. Cu toc sau fara, mai inalte sau mai joase, toate au devenit brusc pe placul meu.
Pana nu demult, nu purtam deloc botine.
Nu simteam ca ma avantajeaza si nici pantalonii pe care ii aveam nu se incadrau in peisaj. Dar, de cand am mai slabit un picut, simt ca imi plac botinele din ce in ce mai mult si ma uit dupa ele pe toate site-urile si prin toate vitrinele pe care le vad. :)
Chiar dupa Craciun mi-am cumparat o pereche si cand i-am zis mamei mele, m-a intrebat de ce nu imi cumpar si altceva, daca tot vreau sa cheltui bani. Pentru ca incaltari am o gramada. Iar la capitolul bluzite nu stau chiar la fel de bine.
Daaar, orice as face, tot la incaltaminte ma uit.
Drept urmare si articolul de astazi are in centru tot incaltamintea, de data aceasta adaptata pentru sezonul cald.

Desi mie imi place mai mult vara, decat iarna, cand vine vorba de incaltaminte, imi e tare greu sa port sandale dama cu toc inalt sau balerini de dama, simt ca nu sunt chiar pe stilul meu. Dar poate ca asa cum m-am schimbat pentru botine, la fel se poate intampla si la aceste doua categorii.
Cred ca totusi o pereche de cizme vara ar fi o alegere buna pentru mine, daca tot sunt atat de pornita pe cizme in general. :)
Chiar ar trebui sa incep sa imi fac un stoc si pentru sezonul ce se apropie, pentru ca pentru sezonul rece am deja prea multe si parca nici nu mai am loc unde sa le pun. :D

Voi ce spuneti? Ce tipuri de incaltaminte preferati pentru vara? :)


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING