Rochia Alba

Buna seara, fete frumoase!
Am scris pana acum o multume de postari despre rochii de mireasa dar simt ca niciodata nu sunt suficiente. Desi inca nu am stabilit nici o data pentru marele eveniment si nici macar nu stiu orientativ daca va avea loc peste un an sau doi sau poate mai multi, imi place sa ma pregatesc din timp.

Asa ca mi-am facut un folder pe desktop si acolo salvez tot ce mi se pare dragut: de la rochii de mireasa, la costume de mire si pana la invitatii si marturii.
Ba chiar am salvat si poze cu diverse coafuri pentru miresici.

Sunt constienta ca atunci cand va veni ziua cea mare, voi intra in focul agitatiei. De aceea inainte trebuie sa merg la foarte multe probme, mai ales pentru coafura pentru ca stiu ca nu orice mi se potriveste. Asa ca o proba e foarte bine venita si chiar ajuta foarte mult la decizia finala.

Dar zic sa revenim la ceea ce e mai important pentru evenimentul cel mare si anume Rochia alba de mireasa.
Este cea care determina cele mai mari probleme. Si nu in sensul rau. Ma refer doar la faptul ca voi fi foarte agitata pana cand voi gasi ceva care sa ma multumeasca 100%.

Asa ca astazi o sa va arat alte cateva modele pe care le-am gasit si care m-au cucerit. Si poate ca doriti sa ma ajutati cu unele sfaturi. Chiar as fi curioasa sa aflu ce modele preferati voi.

La aceasta rochie imi plac foarte mult detaliile fine de la talie dar si din partea de jos. Astfel de detalii transforma total o rochie si o fac mult mai pretioasa.
Corsetul arata bine si desi eu tind mai mult spre rochii cu bretele sau cu maneci, nu cred ca m-as da inapoi nici de la una ca aceasta.

Si daca tot am inceput cu detalii, zic sa continuam la fel. De data aceasta avem si dantela. Corsetul nu imi place la fel de mult ca primul, dar partea de jos e mai pe gustul meu. Arata c valurile inspumate ale marii si efectul e unul superb.

Si iata ca aceasta a treia rochie e undeva aproape de cea perfecta. Imi place corsetul, e finut si de bun gust. Imi place detaliul din talie si imi place ca e pe bleu, o pata de culore la fel de pura. Iar partea de jos in valuri arata impecabil.
Cred ca ar putea fi rochia la care visez. :) Voi ce spuneti?
Pe care din cele 3 ati alege-o?


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING