Feminin la superlativ

Buna seara, fete frumoase!
Nici astazi nu am zis pas si am fost la sala. Am avansat putin si am fost chiar la 2 programe: cycling si interval training. Sa vad cum ma trezesc maine. :))) Si asa imi era dor de o febra musculara. Cred ca maine nu imi va mai fi. :)))

Oare de ce muncesc atat de mult? Pai vine vara acum si trebuie sa aratam bine in rochite. De vara trecuta am inceput si eu sa port rochite si acum abia astept sa vina sezonul estival. Chiar am inceput sa ma uit si dupa rochii prin magazine. Poate mai fac unele achizitii ca daca tot m-am pornit, zic sa maresc colectia.

Am gasit rochii la Helen Boutique, peste 400 de modele, atat casual, cat si de seara sau de club, la preturi foarte bune.

Tendintele pentru acest an se intreapta catre rochii colorate, pline de viata, cu diverse printuri, dintre cele mai bizare as putea spune. :D

Toate rochiile mele cred ca sunt imprimate asa ca pana acum cred ca m-as incadra in tendinte. Dar tot mi-as mai dori cateva, ca sa fiu pe deplin multumita.

Am gasit o rochie casual Helen Boutique ce imi place tare mult.



Imi doream de multa vreme o rochita cu model ce sculpteaza silueta si cred ca aceasta e perfecta. Si nici nu am o rochita alba asa ca am nevoie de una pentru a-mi completa colectie. Nu?

Acum mai ramane doar sa vina vremea buna. Astazi a fost o zi superba si daca vremea ar tine-o la fel in continuare, cred ca avem sanse de o primavara frumoasa si de o vara pe cinste, in care sa ne bucuram de rochite si alte chestii feminine. :)
Acum ca am inceput sa le port, sincer stau si ma gandesc de ce nu am facut-o mai demult?

Voua va place rochita aleasa de mine? Ce alte modele preferati?


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING