Prima Editie a Intalnirii Anuale a Bloggerilor Constanteni

Buna dimineata, fete frumoase!
Dupa cum probabil ati aflat deja, pe 28 februarie a avut loc prima editie a Intalnirii Anuale a Bloggerilor Constanteni.

Am vrut sa va povestesc ieri despre experienta minunata pe care am trait-o, dar am pierdut ziua fotografiind produsele pe care le-am primit in Goodie Bags si apoi colindand in Decathlon dupa echipament pentru sala. Da! Vreau sa ma apuc de sala si dupa ce am investit ceva banuti in hainute potrivite, e clar ca nu mai dau inapoi. :D

Revenind la subiectul postarii de astazi, trebuie sa va spun ca evenimentul mult asteptat a avut loc la Violet Lounge, din Hotelul Vega.
Violet Lounge se afla la etajul 8 al acestui minunat hotel iar privelistea de pe fereastra din spatele canapelei noastre era chiar plaja cu marea involburata.
Am reusit chiar sa fac o fotografie pentru ca era totul mult prea frumos:


Evenimentul a inceput la 13:30 insa noi am ajuns ceva mai devreme si am fost intampinate de catre organizatoarele noastre dragi, Elena Voinea si Agurita cu un trandafir alb oferit de Flori cu Drag si cu o agenda si un pix oferite de Golden Rose.
Tradafirasul e fotografiat seara, dupa 6 ore de stat fara apa, asa ca va rog sa ii iertati petalele usor ofilite. Oricum e foarte frumos si a venit ca un prevestitor al primaverii pentru mine.

Dupa ce am salutat celelalte bloggerite ajunse, ne-am instalat frumos pe o canapea minunata din piele neagra ce se integra perfect in decorul de catifea mov al acestui bar.
Mi-am comandat un Mocktail Wild Cherry si am asteptat cu nerabdare sa inceapa evenimentul in sine.

Prima care a luat cuvantul a fost Elena Voinea, si chiar daca a avut emotii, asa cum e si firesc, s-a descurcat exceptionat:
Cand a sosit momentul prezentarii sponsorilor, Elena i-a inmanat microfonul Aguritei, care a rostit cu incredere numele tuturor sponsorilor:
Hotel Vega, Avon, Bioderma, B.U., BUZZStore, Dolce Spa & Salon, Elmiplant, Farmasi, Farmec, Flori cu Drag, Flormar, Fragonard, Golden Rose, Inglot, Kurtmann, L'Occitane en Provence, Melvita, Miss Baker, Modifast, Oriflame, STR8, Techir, Thursday Plantation, Tipomedia Tipografie, Daniel Andrei Fotograf Profesionist, Cinemaster Viodeograf.

Nu-i asa ca si voua va place rochita cu iepurasi a Aguritei? Pe mine m-a cucerit si cred ca se potriveste perfect cu firea ei.

Dupa prezentarea sponsorilor, au preluat cuvantul invitatii speciali. Prima care ne-a spus cateva cuvinte si cea care ne-a propus sa ne prezentam pe rand, fiecare, a fost Ana Maria Tatucu de la Beauty Barometer, o bloggerita pe care sunt convinsa ca o cunoasteti deja foarte bine.

 Am aflat foarte multe despre ea si i-am cunoscut si baietelul. Ne-a povestit cum s-a apucat de blogging dar ne-a dat si sfaturi despre cum trebuie sa facem aceasta "meserie".
Asa cum va spuneam mai sus, Ana Maria ne-a rugat pe toate sa luam microfonul si sa ne prezentam asa cum dorim. Am avum emotii imense si asta se poate vedea si din fotografie:


A urmat Laura Musuroaea, care ne-a povestit despre importanta YouTube-ului in promovarea unui blog dar si despre importanta unui blog in promovarea unui canal de YT.
M-a pus pe ganduri serios si chiar mi-as dori sa activez si pe YT pentru ca de multe ori incerc sa va explic ceva si cred ca as reusi mult mai bine sa fac asta printr-un video.
Laura a facut si un internship la Google si am aflat ca Google Romania sustine foarte mult bloggerii, dar mai ales vloggerii.

Am avut parte apoi de detalii din interiorul organizatiilor guvernamentale, cu ajutorul Isabelei Stefan Iorga, Expert comunicare si PR si Jurnalist. 

Inca un expert in comunicare si PR, Oana Tinu, ne-a spus despre importanta relatiei dintre blogger si PR. Si am invatat ca doar cu un ton politicos si cuvinte alese cu grija putem avea cele mai bune si cele mai de durata colaborari.
Daca va doriti un proiect cu o firma mare, atunci trebuie sa faceti propunerea in luna Decembrie pentru ca este luna in care se stabileste bugetul si sunt cele mai mari sanse de reusita.

Vocea de la Radio Constanta, Adelina Tocitu, ne-a povestit despre proiectul Bratara de vacanta, ce consta intr-o bratara pentru fiecare copil aflat pe litoral, pe care vor fi inscrise datele de contact ale parintilor. Bratara e confectionata dintr-un material rezistent la apa, inscrisa cu un marker asemenea.

De la 2500 de bratari in primul an, in 2015 vor fi 100 000 de bratari pe litoralul romanesc. Este un proiect foarte important, de care organizatorii sunt foarte mandri.

Am aflat si despre dans si gratie de la Laura Bogorodea, Antrenor dans sportiv si indian, Semifinalist Romanii au Talent si Romania Danseaza.

A urmat Alex Dobre, Make-up Artist, care ne-a facut si o demonstratie. Ne-a vorbit despre tendintele acestui an si ne-a spus ca o simpla crema de zi nu poate fi baza de machiaj. O baza de machiaj are silicon in compozitie si creeaza o pelicula intre ten si fond de ten si impiedica absorbtia acestuia din urma. Astfel nu ne vom trezi la sfarsitul zilei cu zone cu fond de ten si zone fara fond de ten.
Machiajul pe care Alex i l-a realizat Roxanei Pandele, Model, este unul perfect pentru aceasta perioada. Imi place teribil de mult si chiar o sa il adopt pe viitor.
Rujul accentuat si ochii nude dau bine impreuna si cred ca mi s-ar potrivi un astfel de look:

Cristina Clenciu, Instructor Fitness, a incercat sa ne spuna cat e de importanta miscarea in viata noastra si cat de sanatos e fitness-ul. Eu ma hotarasem inca se saptamana trecuta sa imi fac abonament la sala, asa ca interventia ei s-a mulat foarte bine peste ideile mele.

De la evenimentul nostru nu a lipsit nici Dolce Spa Salon, reprezentat de Cristina. Aceasta a oferit un tratament pentru par unei fete norocoase ce a fost extrasa cu ajutorul unei tombole.

Pentru femeile mai putin norocoase, am avut parte si de o prezentare a unor peruci foarte frumoase. Chiar daca sunt purtate din cauza unor probleme serioase, sau doar pentru ca se doreste o aranjare mult mai rapida, perucile devin foarte utile si foarte folosite. Chiar si Iulia Buciu, manager Jiva Hair Boutique purta o peruca si nici nu ne-am dat seama de asta pana cand nu ne-a spus. :)

La eveniment au mai fost prezente si Oana Stan, Manager Techir si Carmen Iliescu, Manager Miss Baker, pe care din pacate nu am apucat sa le fotografiez.
Dar vreau sa va spun ca prajiturelele aduse de Miss Baker au fost fantastice. Poate cele mai bune pe care le-am gustat vreodata.
Din fericire am avut si un Goodie Bag de la Miss Baker si ne-am putut bucura si acasa de acest mic colt de rai.
Dar mai multe despre Goodie Bags voi povesti intr-un articol viitor pentru ca deja acesta s-a lungit mult prea mult. :)

Pe final vreau sa va arat si cum se vedeau plaja si marea de pe terasa Violet Lounge:

O locatie de exceptie, oameni excelenti, organizare de nota 100. Cam asa as putea rezuma prima Intalnire a Bloggerilor Constanteni.

credit photo - Radu Niculescu Photography
Bloggeri Invitati:
Adela Ene - http://www.allaboutmakeupandbeauty.wordpress.com
Adina Podgorecu - http://www.letsbegorgeous.com
Adriana Melnic - http://www.adrianamelnic.ro
Alexandra Toderascu - http://www.axa-makeup.blogspot.ro
Maria Agurita Ignat - http://www.aguritza.blogspot.com
Bianca Biziiac - http://www.tulips-and-sparkles.blogspot.ro
Diana Slav - http://www.hai-hui-stangaci.blogspot.ro
Elena Banciu - http://www.elenabanciu.wordpress.com
Irina Marin - youtube: myss.terious https://www.youtube.com/channel/UCUpVAmKI7HUNMfhWLq91sWA
Iulia Negoescu - http://www.makemeup28.blogspot.ro
Madalina Posirca - http://www.madalinaposh.wordpress.com
Maria Tudor - http://www.ro-urbnstyle.blogspot.com
Oprea Carmen - http://krmenslife.blogspot.ro
Simona Niculescu - http://www.simonaions.wordpress.com
Adina Holban - http://www.ladrumcuapolodor.blogspot.ro
Radu Niculescu - http://www.raduniculescu.com

Daca sunteti curioase, va las si doua linkuri cu FILMARI.
Aici veti gasi un reportaj despre acest eveniment, de la Neptun TV.
Si aici vezi gasi teaser-ul pe care l-a realizat Cinemaster.

Cu speranta ca nu v-am plictisit foarte mult, va astept si la un urmator articol in care vom detalia pachetele primite de la sponsori. 


Comentarii

  1. Multumim pt participare, draga mea. Imi pare rau ca nu am reusit sa vb mai mult :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu cel mai mare drag. a fost o placere sa particip si vreau sa va felicit pentru organizare. la urmatoarea editie o sa vorbim mai mult. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Foarte frumos fetelor,felicitari.
    Oana
    http://unghiutele.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim. Felicitari merita Agurita, Elena si Andrei, cei care au organizat acest eveniment. :)
      pupici!

      Ștergere
  3. Superb a fost! Ma bucur ca am avut ocazia sa particip la eveniment!

    Te pup,

    Simona Moon

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intr-adevar a fost minunat. :) Speram la mai multe evenimente. :)
      pupici!

      Ștergere
  4. asteptam cu mare curiozitate postarea asta si ma bucur ca am vazut si multe imagini. logic, vreau sa vad si detaliile cu pungutele, desi stiu despre ce-i vorba :)).

    ma bucur ca te-ai simtit asa bine!

    ma uit acum la video :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am reusit eu sa fotografiez tot, dar o sa pun pe facebook linkuri catre albumele pe care le-au pregatit fotografii. :)
      sper ca astazi ti-am satisfacut curiozitatea cu privire la goodie bags. :D
      pupicei!

      Ștergere
  5. dupa teaser pot spune ca m-am bucurat sa te aud si esti exact asa cum imi imaginam :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa fie de bine. :D:d am avut emotii cu carul si ma uitam numai pe tavan :))))) si mai tineam si picioarele incrucisate.. :D:D uff.. greu a fost. :D

      Ștergere
    2. e de bine, of course :).

      era normal sa ai niscaiva emotii in fata publicului, eu zic ca te-ai descurcat bine!

      Ștergere
    3. mie nu mi s-a parut ca m-am descurcat bine. :D:D sper sa mai avansez la urmatoarele editii. :D:D
      puup

      Ștergere
  6. foarte frumoasa intalnire ati avut! felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o intalnire minunata in care am avut sansa sa cunosc persoane superbe. :)
      multumim!
      pupici :*

      Ștergere
  7. Ma bucur ca am luat parte la acest frumos eveniment si sper ca data viitoare vom reusi sa schimbam si cateva vorbe! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu mi-as dori tare mult. :) sper sa mai avem ocazia. :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING