Moduri de a economisi in timpul mutarii

Hello, fete frumoase!
 
Va place sa obtineti afaceri bune? Nu conteaza daca sunteti vanatori de oferte promotionale sau pur si simplu vreti sa salvati o parte din bugetul alocat mutarii, am cateva sfaturi care va vor ajuta sa realizati acest lucru.

De ce sa platiti mai mult pentru mutare? Exista mai multe modalitati prin care putem sa reducem costurile mutarii. Unele sunt destul de simple, iar altele mai putin evidente.

    1. Cheia pentru a face mutarea mai putin costisitoare, stresanta si agitata este sa organizati din timp toate activitatile, sa fiti organizati de-a lungul actiunii si sa va pastrati o atitudine pozitiva. Asa va pastrati resursele enegetice, de care va asigur ca veti avea nevoie si dupa ce va mutati.

    2. Cauti ofertele companiilor de transport mobila. Aceste firme pot aduce mari economii in timpul mutarii. Preturile practicate de diferite firme pot varia. Incepeti compararea tarifelor si asigurati-va ca il alegeti pe cel convenabil. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este prin consultarea site-urilor web ale companiilor. De asemenea, pentru ca majoritatea firmelor de mutare mobila au anumite taxe aditionale legate de greutatea incarcaturii, este momentul potrivit sa scapati de articolele neutilizate. E uimitor cate lucruri de care nu avem nevoie ne ocupa spatiul.

    3. Obtine cutii pentru ambalare gratis. De ce sa platesti pentru ceva daca poti sa-l obti fara costuri? Poti incepe sa strangi cutii mari de la comerciantii de la care iti faci cumparaturile zi de zi. Insa daca vei angaja o companie ce transporta mobila, ei se vor ocupa de impachetare pentru tine si vei fi nevoit sa cumperi cutiile de la ei, in special pentru piesele valoroase.

    4. Daca te vei muta in afara sezonului, ai de castigat. Economisesti bani daca programezi mutarea intre lunile septembrie si mai, atunci cand tarifele tind sa fie mai reduse. In general, companiile care se ocupa de mutari sunt de cele mai multe ori aglomerate in timpul lunilor de vara, deoarece majoritatea persoanelor care au copii de varsta scolara prefera sa se mute atunci cand copiii lor sunt in vacanta de vara. Totusi si transportul este o afacere si este posibil sa platiti un pret mai ridicat la sfarsit de saptamana daca cererea este mare.

    5. Faceti anumite lucruri singuri. Desigur, puteti economisi bani prin depunerea anumitor eforturi. Va puteti ocupa singuri de impachetare, despachetare sau amenajarea noului spatiu de locuit.

    6. Alegeti un serviciu care ofera optiunile de care aveti nevoie. Daca aveti nevoie de ajutor la transportarea mobilierul pe scari sau de depozitare, alegeti un serviciu in care sunt incluse aceste optiuni. Notiunile de baza din orice pachet de servicii inseamna costuri reduse pentru noi.

    7. Un alt mod in care putem economisi bani in timpul mutarii este dormitul la prieteni in noaptea mutarii, atunci cand toate lucrurile sunt ambalate. Un hotel ar putea sa fie cel mai confortabil dar ai putea economisi o suma decenta de bani daca stai noaptea cu un prieten sau o ruda. De asemenea, poti instala sacul de dormit pe podea.

Daca aveti si alte idei prin care putem economisi in timpul mutarii, le astept in comentarii.


Comentarii

  1. Cel mai bun mod de-a economisi este sa ma apelati pe mine pentru ca am cele mai mici preturi :D.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING