Black Friday


Hello Girlz!!!
Black friday vine si la noi si nu trebuie sa ratam nimic.
Va fi ziua cu cele mai mari reduceri din an asa ca trebuie sa scoatem listutele la iveala si sa bifam cat mai multe produse din ele.

Sunt foarte multe magazine din Romania care participa la Black Friday si imi face placere sa fac o lista cu cele despre care eu stiu:

Matar.ro - puteti profita de reduceri la hainutele voastre preferate


Matar.ro





Adevarul Holding ne surprinde placut si are reduceri inca de astazi.
In plus, incepand de astazi, orele 22.00 si pana maine, 23 nov, orele 24.00, vor oferi la pret unic de 4.99 RON/ carte urmatoarele colectii:
1. Marile muzee
2. Delicii in bucatarie
3. Marile legende ale lumii
4. Colectia aventura


Dacă nu aţi achiziţionat cartea preferată de la Nemira, acum este momentul ideal! În Vinerea Neagră, Nemira vă oferă reduceri de până la 70% şi cele mai bune titluri, recompensate cu premii de referinţă în literatură.




Nemira




3 Suisses s-a pregatit  pentru Black Friday cu o oferta speciala.
 Intra in competitia reducerilor cu o oferta spectaculoasa, cu o reducere de -66.6% pentru o selectie speciala de articole, care sa fie pe placul tuturor.


3 Suisses - VIP




La Redoute vine cu 3 zile negre in care vor oferi reduceri de 30%.

La Redoute



Black Friday va dura la BIO-Cosmetics 3 zile.
In ziua 1 vor lansa 8 game noi de cosmetice bio, care nu vor avea numai cele mai mici preturi de pe piata de profil, dar si reduceri speciale de lansare, negociate direct cu producatorii/importatorii.
In zilele 2 si 3, reducerile vor fi deja altele si vor fi anuntate vineri seara. Asa ca pregatiti-va de o adevarata avalansa de promotii.









 TinaR are o oferta super maine si anume la 2 produse cumparate, al treilea il primesti gratis. Daca achizitionez 6 produse platesti doar 4 si 2 le primesti gratis si tot asa.








Si cei de la Catalin Botezatu Store se pregatesc intens pentru ziua de 23 noiembrie, cu o campanie atragatoare care sa marcheze Black Friday. Au decis sa ofere reduceri consistente, valorice, la o multime de articole Catalin Botezatu: in total vor avea in magazinul online un numar de 240 de produse CB cu eticheta neagra Black Friday, pret vechi taiat si pretul nou redus de BF. Categoriile in care se vor gasi articole reduse sunt:
- camasi barbati
- articole sport barbati
- bluze barbati
- boxeri
- jachete barbati
- tricouri barbati
- maieuri barbati
- pantaloni scurti barbati
- lenjerie femei
- articole sport femei
- camasi femei
- bluze femei
- jachete femei, bolero
- pantaloni femei
- tricouri femei
- costume de baie femei
Etichetele negre si implicit reducerile vor fi valabile 24 de ore: vor aparea pe site cel tarziu la ora 00:00 noaptea (22 spre 23 noiembrie) si vor fi dezactivate in noaptea de 23 spre 24 noiembrie la aceeasi ora.


CATALIN BOTEZATU - magazin oficial




FashionUp au reduceri de 20% la toate produsele de Black Fashion Friday.


FashionUp.ro



Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an, si la Libris. Libraria online www.libris.ro pregăteşte pentru iubitorii de carte cele mai mari reduceri din an în ziua de Black Friday, 23 noiembrie 2012. Toate cele 147.787 de titluri de carte vor face, în data de 23 noiembrie 2012, obiectul unor promoţii incredibile. 22.563 de titluri în limba română şi 125.224 de titluri în limba engleză vor beneficia de cele mai mari reduceri aplicate în anul 2012. În plus, de Black Friday, cititorii de carte din România vor avea parte, prin libraria online www.libris.ro, de o promoţie surpriză.





Superpantofii te asteapta cu mari reduceri maine, 23 noiembrie. Ai 60% reducere la pantofii din vechea colectie si 20% reducere din colectia noua.

Superpantofi.ro - Premium




Toate articolele de pe ZorileStore.ro vor fi reduse de Black Friday!




Nici EvoMag nu putea lipsi de la masa festiva din vinerea neagra.









Sper sa va fie de folos aceste informatii.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING