Favoritele anului 2015

Hello, fete frumoase!
V-as fi spus "Buna dimineata" dar probabil ca pana voi termina de scris aceasta postare deja nu ne vom mai incadra in aceasta perioada a zilei. :D

M-am gandit mult la favoritele anului 2015 si am vrut sa fie o postare frumoasa in care sa va povestesc despre descoperirile importante din anul ce urmeaza sa se incheie.

Desi am vrut sa includ in top si cateva produse pe care le-am descoperit abia luna aceasta dar au revolutionat totul pentru mine, am zis sa ma abtin si sa vorbesc doar despre cele care au marcat cu adevarat anul 2015.

Asadar cea mai mare descoperire pentru mine in acest an a venit de la Batiste. Daca anul trecut aveam un alt sampon uscat in top, pentru ca nu incercasem altceva, iata ca acum in top au urcat sampoanele Batiste. Cel care mi-a deschis apetitul pentru ele a fost cel pentru par brunet despre care puteti citi mai multe aici.

Tot la categoria produse pentru par trebuie neaparat sa includ si apa de mare de la Lab 35 pentru ca de cand am descoperit-o nu mi-am mai spalat parul fara sa o folosesc ulterior.

Mergem mai departe si ajungem la paleta de machiaj pe care am folosit-o cel mai des pe tot parcursul anului. E perfecta pentru un machiaj natural insa are si nuante care ma pot ajuta la ocazii speciale. E perfecta pentru mine. Este vorba despre paleta I heart Makeup - I heart Chocolate de la MakeUp Revolution despre care am descoperit recent ca se vrea a fi un dupe dupa Too Faced - Chocolate Bar. :)

Ramanem la machiaj si pentru urmatorul produs. Este vorba despre rujul pe care l-am folosit cel mai des, indiferent de anotimp. Il am de la finele lui februarie si cred ca nu a putut fi detronat de nici un alt ruj. Chiar daca la ocazii speciale am ales unele mai puternice, acesta a ramas rujul spre care am intins mana aproape in fiecare dimineata. :) Este vorba despre rujul Let's MakeUp de la Farmasi. Din nu stiu ce motiv nu am reusit sa ii fac un review pana acum dar promit ca in curand va avea propria postare dedicata.

Daca avem nevoie de machiaj, nu trebuie sa ne lipseasca nici lotiunea micelara. De cand am descoperit lotiunile micelare viata mea s-a schimbat radical. Nu stiu cum de am putut folosi vreodata demachiantele crema pentru ochi. Desi cea mai folosita a fost micelara de la Garnier pe care am si recumparat-o, trebuie totusi sa recunosc ca favorita mea este cea de la Bioderma. :) Nu imi permit sa o cumpar mereu dar daca prind vreo promotie cu siguranta va fi a mea. :D

La capitolul deodorant am avut surpriza sa dau peste unul pentru barbati care m-a cucerit iremediabil. Mirosul mi se pare adorabil, de pepene galben, nici decum un miros masculin. Asa ca l-am furat si pe cel al iubitului meu. Este extraordinar de spornic. Nici nu-mi mai amintesc de cand il am si inca nu s-a terminat complet. :D Este vorba despre Old Spice - Bearglove:

Desi anul trecut foloseam masti pentru fata aproape in fiecare zi, anul acesta nu m-am mai rasfatat la fel de mult si s-a resimtit. Insa ori de cate ori am facut-o, m-am indreptat spre masca antistress de la Freeman:

Atunci cand vorbim despre geluri de dus, vreau sa ma simt rasfatata de aroma dar si de textura. Iar gelul de dus care m-a cucerit anul acesta a fost cu siguranta cel de la Balea, cu smochine si ciocolata.

Aparatul care mi-a revolutionat conceptia despre epilatoare a fost cu siguranta Rowenta - Soft Extreme. Ma bucur in fiecare zi de alegerea facuta in acel moment in care nu ma puteam decide pentru ce epilator sa optez.

Accesorii nu port foarte des dar intotdeauna am unul pentru par. Si anul acesta a fost anul Invisibobble. Ma bucur ca l-am descoperit.

Si pentru ca anul acesta  am avut timp sa vad o multime de seriale si de filme si am reusit sa citesc multe carti, am decis sa adaug si favorite pentru aceste categorii. Serialul favorit a fost fara doar si poate Revenge. Daca nu l-ati vazut inca, trebuie sa il vedeti. :)

La capitolul filme am si mai multe variante. Doar luna aceasta am vazut vreo 15 filme. Dar cred ca cel mai mult mi-a placut filmul The best of me si abia astept sa citesc si cartea. :)

Si la carti mi-a fost foarte greu sa ma decid insa am facut-o pana la urma. Cartea pe care cred ca am citit-o cel mai rapid si care m-a prins a fost Girl Online:

Si cu ea incheiem lista de favorite ale anului 2015. Sper ca v-a placut si sper sa gasiti inspiratie pentru viitoare cumparaturi sau pentru viitoare zile libere. :)

Va astept sa imi spuneti si care sunt favoritele voastre :)

Comentarii

  1. Eu trebuie sa ma gandesc bine la ce favorite am avut anul asta... Nu prea ma pot hotari la cateva lucruri. Aamponul uscat batiste inca nu l.am incercat... Si recunosc, nu ma prea tenteaza. Anul asta am descoperit si eu apele micelare, dar tot la demachiantul bifazic raman!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi-a fost greu sa ma decid insa am ales produsele care au marcat cumva anul ce a trecut. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Am vazut si eu Revenge si mi-a placut mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Samponul batiste am tot zis ca il incerc si eu,nu gasesc in oras,dar anul viitor trebiue sa vad si eu cum este neaparat .
    Despre deodoranta am mai auzit la o fata ca e bun,esti a doua si m-ai facut curioasa .Paleta arata atat de yammy :) Cat despre seriale,eu nu pot spune ca am unul favorit,urmaresc vreo 10 seriale,cate unul sau doua pe seara...eu sunt pe genul horror,thirller....zombie si alte chestii :)
    La multi ani in 2016!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu ca se gaseste in farmaciile sensiblue sau il poti comanda online din tara de pa aoro sau din afara de pe boots daca mai prinzi transport gratuit.

      deodorantul chiar e surprinzator. :D

      eu la seriale am o regula. ma apuc de ele doar daca sunt terminate. :))

      La multi ani!


      pupicei!

      Ștergere
  4. am mai auzit de old spice, ma faci curioasa :)
    eu am dat rateu cu ultimele doua cumparate, Doamne, deci trebuie neaparat sa le pun intr-un clip cu dezamagiri. sunt groaznice!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING