Recomandare serial: Revenge

Buna dimineata, fete frumoase!
Mi-am dorit mult sa va povestesc astazi despre un serial pe care l-am terminat in acest weekend.
Un inceput de saptamana intr-o nota extrem de pozitiva, o sa vedeti de ce spun asta. :)

Serialul pe care l-am terminat si pe care l-am transformat cumva intr-un maraton, se numeste Revenge:
sursa
Am descoperit acest serial nu in urma cu mult timp si de atunci m-a acaparat cu totul. Nu am mai avut nici timp de citit si nici foarte mult timp de blog, pentru ca acest serial imi ocupa mare parte din timpul meu liber. :)
Dar nu regret ca l-am ales pentru ca mi s-a parut in serial absolut fabulos, pe care il voi recomanda cu draga inima tuturor persoanelor devoratoare de seriale bune. :D

Mi se pare ca poate fi cu usurinta un serial pe placul multora pentru ca imbina cu maiestrie mai multe genuri. Veti regasi multa drama, si mai mult mister, iubire, comedie in unele momente, o multime de sentimente transmise intr-un mod surprinzator de catre toti actorii.


De cand l-am terminat am intrat intr-o perioada de reculegere. :))) Trebuie sa imi adun fortele pentru un nou serial asa ca am luat o bine-meritata pauza dupa acesta. :)

Rolul principal este Amanda Clarke/Emily Thorne, o tanara al carei tata a fost acuzat pe nedrept de acte de terorism, condamnat pe viata la inchisoare unde a fost ulterior ucis. Amanda si-a petrecut o buna parte din copilarie inchisa intr-un sanatoriu, urmand apoi drumul asistentilor maternali. In urma unui incident, ajunge la o scoala de corectie unde o intalneste pe adevarata Emily Thorne. Devin cele mai bune prietene, motiv pentru care Emily o ajuta pe Amanda oferindu-i identitatea sa.

Atunci cand iese de la scoala de corectie, Emily afla despre nevinovatia tatalui sau si porneste un plan de razbunare impotriva tuturor celor care aveau ceva de spus in cazul tatalui ei dar nu au facut-o, urmarea fiind condamnarea acestuia.

Emily se intoarce in orasul natal si incearca sa se integreze in inalta societate condusa de familia Grayson, principalii vinovati de moartea tatalui sau.

Singurul care cuoaste adevarul despre Emily este Nolan, cel care i-a furnizat acesteia notitele tatalui sau, dovezile nevinovatiei sale. Nolan este un geniu al informaticii, asa ca va fi cel mai important ajutor pe care il poate primi Amanda in razbunarea sa.

Recunosc, favoritul meu a fost Nolan. Este un tip atat de tare, incat cred ca fara el filmul nu ar fi avut acelasi farmec. :D Gabriel Mann l-a interpretat exceptional si cu siguranta as dori sa il urmaresc si in alte filme. :D Sunt curioasa daca si voua v-a placut de Nolan :)

Oricum, toti actorii au fost superbi, au jucat foarte bine si am putut sa simt emotia pe care au transmis-o. Este un serial care te prinde atat de puternic incat simti ca faci chiar tu parte din aceasta vendeta.
Daca esti in cautarea unui serial care sa te tina in suspans de la un episod la altul, atunci neaparat trebuie sa vezi Revenge. :) Nu a existat nici un punct negativ despre care sa va pot povesti, dar asta este strict opinia mea. :)

Mi-a placut extraordinar de mult finalul, desi am avut cateva momente de teama la un moment dat.

Confruntarea continua dintre Emily si Victoria este una ce merita urmarita. Cele doua sunt atat de puternice incat constant stai cu frica pentru episodul urmator. :)

As putea sa vorbesc zile intregi despre acest serial insa va voi lasa pe voi sa il descoperiti, episod cu episod. :)

Va mai las doar un trailer pentru a va faca si mai curioase:


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING