Un univers al lucrurilor de calitate

Buna, frumoaselor!
Cred ca in ultima vreme vedeti tot mai des reclame la magazinele de lenjerii. Atat in retelele de socializare, cat si in diverse sidebar-uri. Dar, pentru a putea alege lenjeriile care merita, trebuie sa investigam un pic oferta.
Eu asa procedez de fiecare data. Cand vad ca pretutindeni sunt reclame, nu ma arunc inainte si nu plasez comanda in secunda 2. Astept, verific preturile, calitatea, diversitatea prezenta pe un anumit site si apoi ma uit la firmele competitoare. Daca preturile sunt mai bune, pentru aceeasi calitate, atunci nu mai trebuie sa stau pe ganduri. Deja stiu ce trebuie sa aleg. La fel se intampla si in cazul calitatii. Daca beneficiez de o calitate mai buna pentru acelasi pret, atunci e clar ca voi alege calitatea.
Intotdeauna, atunci cand a venit vorba despre Lenjerii, eu aleg in primul rand calitatea. Pentru ca aceasta face intodeauna diferenta.
Nu vreau sa risc si sa ma trezesc int-o dimineata cu cearceaful rupt, sau mai stiu eu ce alte minuni.
Eu am un somn tare dificil si mereu ma zvarcolesc.. :)) asa ca lenjeria trebuie sa faca fata, altfel nu este o lenjerie de calitate.
Nu vreau sa risc sa pun o lenjerie la spalat si atunci cand o scot sa raman cu gura cascata. Sa ma trezesc cu toate culorile spalacite sau si mai grav, amestecate. Cu albul innecat sau cu negrul decolorat.
Vreau ca o lenjerie sa ma tina un timp decent in aceeasi forma in care am cumparat-o. Culorile sa fie la fel de vii si de placute. Sa nu imi fie frica sa aleg lenjerii imprimate.
Albul sa fie alb un timp indelungat, nu sa se ingalbeneasca sau sa se strice. Pentru ca atunci cand aleg o lenjerie alba, vreau ca totul sa inspire eleganta si sa ramana la fel de alb, la fel de elegant.
Stiti deja ca am ales sa las toti peretii albi si mobila de culoare inchisa. Asa ca o lenjerie imaculata ar face un contrast de milioane. Dar trebuie sa arate perfect. Fara semne de uzura dupa doar o spalare. 
Nu vreau sa imi fie teama sa o spal.



De aceea as vrea sa incerc Lenjerii Horeca, pentru ca am auzit numai lucruri bune despre ele si cred ca s-ar potrivi exact cu cerintele mele, mai ales in privinta calitatii, care, asa cum va spuneam mai sus, este cea mai importanta pentru mine.

Voi ce fel de lenjerii preferati?



Comentarii

  1. mie imi plac cel mai mult lenjeriile vesele, super-colorate :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu le prefer pe alea in dormitorul actual dar parca in cel de la casa nu se prea potrivesc.. :D:D
      pupici!

      Ștergere
  2. Imi place mult cea din imagine..mie spre deosebire de Alina, imi plac cele uni, discrete, albe chiar :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) macar nu ne batem pe lenjerie!

      Ștergere
    2. :))) exista lenjerie pentru toata lumea.. :D sa nu se supere nimeni. :D
      pupici :*

      Ștergere
  3. La fel ca Simo, prefer si eu tot lenjeriile albe sau intr-o culoare (cat mai calda). Chiar ador diminetile cu soare, cand ma trezesc intre niste cearsafuri albe, pufoase ... Cea din imagine e superba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta.. chiar sunt superbe lenjeriile albe, imaculate.. :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING