Afacere proprie

Buna, fetelor!
Am mai vorbit si cu alta ocazie, dar cred ca niciodata nu e de prisos sa cunoastem anumite detalii. Bineinteles ca ma refer la anumite servicii de contabilitate care ne sunt necesare, mai ales atunci cand dorim sa deschidem o afacere proprie.
Ma uit in jurul meu si vad din ce in ce mai multe afaceri care apar ca ciupercile dupa ploaie. Nu este neaparat un lucru rau, pentru ca mie imi face placere sa am de unde alege atunci cand vine vorba despre orice domeniu.
Am intr-adevar magazinele mele preferate, chiar si in oraselul meu micut. Gasesc tot ceea ce imi doresc. Ba chiar de multe ori nici nu ma asteptam sa gasesc la un anumit magazin cateva accesorii pentru par pe care le vazusem intr-un tutorial.
Imi doream mult sa realizez o anumita coafura dar credeam ca acele accesorii nu se gasesc decat aici, in Constanta. Dar am zis ca totusi nu strica sa intreb si la mine in oras. Si bineinteles ca am gasit chiar acolo tot ce cautam. :)
De aceea ma bucur atunci cand zaresc noi magazine, noi firme care ies cu nasucul in lume pentru a ne usura si noua alegerile.
Dar pentru ca aceste afaceri sa fie prospere si sa ne incante pe noi, cei care beneficiem de serviciile lor, proprietarii au nevoie de contabili buni, pentru a nu ajunge la faliment inainte de vreme.

Au nevoie de contabili care sa stie cum sa le administreze afacerile si care sa ii invete tot ceea ce trebuie sa stie pentru a avea o afacere prospera, fara dificultati.
Daca totul ar fi atat de simplu, cred ca nu ar mai exista oameni fara slujbe. Dar eu sunt constienta ca nu e deloc usor sa pornesti o afacere, sa deschizi o firma, indiferent de domeniul sau de activitate. Am chiar in familie cateva rude care au incercat si pot observa ca nu le este deloc usor. Incearca sa se mentina pe linia de plutire dar parca problemele ii napadesc. Sper sa reuseasca totusi in aceasta lume atat de dificila.
De aceea e bine sa ai de partea ta cea mai buna echipa, totul incepand de la contabil. Nu exista nici o afacere fara un contabil in spate care sa aiba grija de toate problemele care se ivesc, in acest domeniu.

Asa ca daca vreodata imi va trece prin cap sa am propria mea afacere, o sa am mare grija atunci cand voi alege un contabil. Trebuie sa fie unul de incredere dar si cu o foarte buna experienta, sa stie sa aiba grija de tot ceea ce ii incredintez.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING