Review: Pensule BH Cosmetics

Buna, fetelor!
V-am spus acum vreo 2 zile ca urmeaza un review pentru pensulele mele BH Cosmetics, primite de la Farduri Colorate.
M-am indragostit de ele inca de cand le-am vazut pe site. Stiam ca intr-o zi va trebui neaparat sa pun manuta pe ele pentru ca altfel nu se poate.
Si mare mi-a fost surpriza cand cei de la Farduri Colorate parca mi-au citit gandul si exact asta mi-au trimis.

Pensulele vin impachetate frumos in aceasta carcasa cilindrica din piele artificiala ce are inscriptionat BH Cosmetics. Mi se pare tare simpatica si e utila pentru vacante. Astfel nu ratacesc pensulele si stiu intodeauna ca sunt in siguranta si nu risca sa se ciufuleasca.

Interiorul este tapetat cu un material asemanator cu o catifea. Are doua compartimente in care sunt asezate frumos cele 7 pensule.
Pensula pentru pudra are singurica un intreg compartiment. Acela este prevazut si cu o oglinjoara, foarte utila atunci cand nu am altceva la indemana.
Al doilea compartiment cuprinde celelalte 6 pensule. 5 dintre ele sunt asezate frumos si prinse cu ajutorul benzilor elastice si cea de-a a sansea e prinsa cu o capsa.

Pensulele sunt din par natural si sintetic si sunt foarte fine. Manerele sunt confectionate din plastic rosu metalizat care le confera un aspect si mai feminin. Din pacate nu scrie pe fiecare pentru ce se foloseste, dar pe site gasim aceste detalii foarte importante.
Astfel in ordinea "numerelor de pe tricou", avem:

-> Blending Brush - Este o pensula ideala pentru imbinarea culorilor. Mai am o pensula de blending care este mult mai mare si face aplicarea mai grea. Dar aceasta are si marimea perfecta. Este foarte moale si este o placere sa lucrez cu ea. :)
-> Angled Definer Brush - Este o pensula cu peri fini, dar mai rigizi. Astfel am mai multa precizie atunci cand aplic fardul. Eu o folosesc pentru a aplica fard pe pleoapa inferioara, exact pe linia genelor. De asemena o mai folosesc si pentru a crea un machiaj de tip cut crease, desi nu sunt mare experta la acest tip de machiaj. :)
-> Flat Shader Brush - Pensula cu peri fini dar mai rigizi, la fel ca si precedenta, doar ca sunt mai desi. O folosesc pentru a aplica fardul pe toata pleoapa superioara si se descurca perfect.
-> Round Precision Brush - Pe aceasta o folosesc pentru a aplica fard in pliu, pentru o mai buna precizie. De asemena e foarte buna si pentru a aplica o culoare deschisa in contul intern al ochiului.
-> Fine Eyeliner Brush - Perii sunt fini si moi si fac usoara aplicarea tusului. O mai folosesc chiar si pentru fardul pudra atunci cand am nevoie de o linie foarte subtire si de multa precizie.
-> Lip Brush - Are dimensiunea potrivita pentru a aplica rujul sau glosul. E suficient de mare pentru a usura aplicarea, dar si suficient de mica pentru a putea contura foarte bine buzele.

-> Powder Brush - Este preferata mea, alaturi de cea pentru blending. Are perii foarte fini si moi. Este o placere sa aplic pudra cu ajutorul ei. Se descurca foarte bine si la aplicarea blush-ului, creand o nuanta delicata pe pomenti.

Toate pensulele sunt superbe si ma bucur mult ca le am in posesie. :)
Le-am si spalat si nu au pierdut nici macar un firicel. In afara de cea pentru pudra, care e mai mare, celelalte se usuca repejor. Isi pastreaza forma, fara nici un fel de problema.
Sper sa se descurce la fel de bine si pe viitor.

Le puteti gasi pe site-ul Farduri Colorate la pretul de 72,99 lei, sau in cadrul unei promotii, la pretul de 69,99 lei.
Pretul mi se pare foarte bun, avand in vedere calitatea pensulelor.

Voi le-ati folosit? Ce parere aveti despre ele? :)

Comentarii

  1. sunt foarte faine si chiar par de calitate :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu le am !!! Sunt Super fetelor ! Recomand !

    RăspundețiȘtergere
  3. Par bune! am devenit mare fana a pensulelor de machiaj de cand cu blogul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii.. :)) asa si eu. si acestea sunt cele mai bune pe care le am si ma bucur mult ca ma aflu in posesia lor. :)
      pupici!

      Ștergere
  4. Dear! I am so in love with your blog. Would you like to follow each other? :) Just let me know what you think about it! :)
    Xoxo Anna from http://flawless-dandelion.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  5. arata bine!!:D
    te pup
    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Par foarte faine, eu nu am cine stie ce pensule fitoase dar as vrea sa-mi iau un set de genul. Thanks for the review!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu mare drag
      chiar e un set bun si ai cam tot ce iti trebuie, in afara de pensula de fond de ten. :)
      pupici!

      Ștergere
  7. Mă bucur că le foloseşti cu drag. Iar dacă mai sunt şi aşa moi şi delicate, chiar merită toată atenţia! ♥

    RăspundețiȘtergere
  8. cum pot comanda produse bh cosmetics?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este destul de simplu. intri pe site-ul Farduri colorate (gasesti link in postare) si iti alegi produsele dupa care dai "adauga in cos". Binainteles ca vei avea nevoie si de un cont pe site. :)
      introduci datele si cam asta e tot. :D
      daca te mai pot ajuta cu ceva, sa imi spui
      pupici!

      Ștergere
  9. Arate bine pensulele!Sa le folosesti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING