Noi descoperiri, noi topuri

Buna fetelor!
Nu stiu daca v-ati dat seama, dar la ultimele comenzi pe care le-am plasat pe site-uri de hainute, am ales in cea mai mare parte paltoane si geci. Peste tot unde ma uit sunt atrasa doar de jachete, gecute si paltoane, mai nou chiar si de sacouri. Gasesc mereu modele foarte dragute, care imi atrag atentia si oricat mi-as dori sa mai adaug in cos si alte hainute, tot la ele ajung pana la urma. :D

Asa ca si astazi o sa va prezint cateva jachete dama de la Modamiss.ro, care mi-au starnit interesul. :)
Prima in topul meu este o jachetuta roz, pentru ca din ce am citit, in aceasta iarna rozul este noul negru, mai precis Radiant Orchid, o nuanta de roz absolut superba. O sa caut si eu mai multe piese vestimentare in aceasta culoare pentru ca mi se pare dementiala. Vreau cu toata forta sa renunt la negru dar parca are o putere magnifica si ma tot trage spre el. :D
Jachetica aleasa de mine nu este chiar radiant orchid, dar este un roz frumusel si delicat pe care mi-ar placea sa il port in aceasta iarna. La cat este de calduroasa si de binevoitoare cu noi, cred ca as purta jachete fara nici o problema. :)
Imi place randul dublu de nasturi, cam toate jachetele pe care eu le detin arata astfel. Imi place, de asemenea si cum se intoarce gulerul. Ii ofera o nota chic, tare simpatica. Faptul ca are gluga este inca un plus. Pot declara ca nu am absolut nici un paltonas cu gluga si imi pare tare rau. Nu intodeauna ai nevoie de gluga doar cand afara sunt minus 10 grade, asa ca am nevoie de gluga si la paltoanele mai subtirele.

O alta culoare care ma bantuie in acest sezon este navy-ul. Am 2 paltoane in aceasta nuanta si nu incetez sa ma uit dupa ea. Asa ca am ales astazi in topul meu inca o haina navy. Este o culoare foarte usor de purtat. Poate fi aleasa de persoanele care nu vor neaparat sa iasa in evidenta dar care isi doresc in acelasi timp sa renunte la negru. Este o optiune perfecta, asa ca si eu o aleg de foarte multe ori.
Desi as fi preferat o lungime cam pana la jumatatea coapsei, asa cum port de obicei, cred ca as opta pentru un palton mai lung, precum acesta, in cazul in care as alege sa port o rochita pe dedesubt. M-ar feri mai bine de frig si ar fi o alegere mai inteleapta din partea mea.
Imi place mult ca se cambreaza, pentru ca eu de obicei pun accentul pe talie si consider ca hainele cu o croiala dreapta nu ma avantajeaza deloc.



Voi ce fel de paltoane sau gecute veti purta in acest sezon?
Sunteti de acord ca rozul este noul negru?

Eu chiar vreau sa adopt aceasta idee, dar in limita bunului simt si doar in anumite nuante. Vreau neaparat sa caut cateva piese in nuanta de roz radiant ochid. :D

Voi aveti ceva in aceasta nuanta?





Comentarii

  1. I love that pink coat! ♥

    www.thrill-hunter.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumoasa jacheta roz, frumoase alegeri :)

    RăspundețiȘtergere
  3. What a gorgeous pink jacket! I love the color :)

    Just found your blog and I'm glad I did. I really like it! I'm now following you on GFC, Bloglovin, and Pinterest.

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. eu raman la negru .. :D sunt anti-roz :))

    http://paginidezisinoapte.blogspot.com (follow me, pls)

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuzati... nu vreau sa ma bag peste doamne!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. ce frumos e cel roooz! desi nici cel inchis nu-i de lepadat :).

    RăspundețiȘtergere
  7. Love that radiant orchid color! Fave trend this season!
    Lovely blog!

    http://stylesensemoments.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING