Meleaguri calduroase

Hey!
Nu stiu voi cum sunteti, dar pe mine ma deprima vremea aceasta urata. Stau cu gandul numai la vara si la temperaturi ridicate.
Cand mai vad si cateva rochii vara care imi atrag atentia, dorinta parca e si mai mare. Deja ma vad purtand aceasta rochita albastra. Culoarea e pe placul meu, un albastru royal foarte in tendinte anul acesta. :D
In plus, rochitele cu peplum imi plac tare mult. De cand au aparut, mi-am dorit mereu una dar pana acum nu am avut ocazia sa port nici o astfel de rochita.

Daca serile ar fi racoroase, as adauga o jacheta dama asemanatoare cu aceasta:

Lungimea e potrivita pentru mine iar griul e usor de asortat. Imi place modelul mai lejer, pentru ca imi permite sa o port in mai multe situatii, nu neaparat elegante. :D

Si pentru ca niciodata nu sunt de prisos, mi-as mai lua si un sutien push-up rosu, pentru ca aceasta culoare lipseste din colectia mea.

Daca am trece si peste aceasta iarna si as vedea din nou primavara mea iubita, sau chiar vara, cu temperaturile ei pozitive, si caldura atat de placuta, totul ar fi mai mult decat perfect pentru mine.
Mi se pare atat de urat si de umed acum, incat mi-as dori sa ma pot teleporta pe meleaguri mai calduroase. :)) Nu as refuza o plaja cu un nisip fin si fierbinte, si un sezlog asezat exact langa apa.
Dar trebuie sa am rabdare si sa astept ca temperaturile sa creasca treptat, in ritmul lor natural.

Voi simtiti la fel? Sau eu sunt singura care nu iubeste viscolul? :))


Comentarii

  1. Urasc viscolul ! În aceasta dimineată , am gasit zapada de un metru in curte ! Imi place foarte mult culoarea primei tinute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici mie nu imi place deloc viscolul. :)
      ma bucur ca iti place rochita
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING