Gazduire.ro – avantaje fata de alte firme de web hosting

Buna fetelor!
Nu stiu daca v-am spus, dar ma bate gandul serios sa trec pe domeniu propriu si sa iau hosting de la o firma de incredere. De foarte multe ori m-am interesat si aveam zile intregi in care stateam efectiv pe site-urile care ofera asa ceva si incercam sa fac diverse comparatii intre site-urile competitoare. Am primit informatii pretioase de la persoane foarte dragute.
Mi se pare foarte important ca serviciul de relatii cu clientii sa fie perfect implementat. Intotdeauna imi doresc sa stiu exact ceea ce urmeaza sa cumpar si de multe ori am intampinat dificultati atunci cand am cerut relatii.
Chiar ieri mi s-a intamplat cu un magazin de haine. Am vazut reclama lor pentru o pereche de pantaloni tare frumosi. Si chiar as fi vrut sa ii cumpar, dar nu ma puteam decide in privinta marimii. Aveau pe site o casuta de chat in care un operator trebuia sa fie mereu prezent. Asa ca am intrebat daca se poate sa mi se furnizeze dimensiunea exacta pentru talia pantalonilor, pentru 2 dintre marimi, intre care oscilam. Si ce raspuns primesc: Lungime pantaloni 98 cm. Am ramas cu gura cascata. Nu stiam daca sa rad sau sa plang. Adica inteleg ca poate nu aveau posibilitatea sa ii masoare si sa imi furnizeze detaliile cerute, dar puteau sa imi spuna asta. Nu sa imi dea o informatie pe care nu am cerut-o.
Asa ca m-am lipsit de cumparaturi si bine am facut. Mai bine astept sa cumpar de unde sunt convinsa de marimile produselor.
Revenind la gazduire, spuneam ca m-am interesat pe mai multe site-uri si am vazut diverse oferte, care mai de care mai avantajoase. Am cautat cateva informatii chiar si pe www.comunicatedepresa.net, unde am gasit detalii pretioase de fiecare data. De aici am aflat ca atunci cand caut o firma de web hosting trebuie sa am in vedere mai multe lucruri. Si asa cum ziceam si eu mai sus, operatorii site-ului trebuie sa fie usor de gasit, de preferat 24/24, 7 zile pe saptamana, pentru ca nu putem programa problemele care survin, doar in anumite zile si intr-un anumit interval orar. 

La www.gazduire.ro am gasit un pachet de baza, destul de ieftin, care cred ca ar fi potrivit pentru blogul meu. Costa doar 1,99 euro pe luna si ofera spatiu HDD 1 GB, suficient pentru un blog precum al meu, trafic lunar nelimitat, acces la propriul control panel si pana la 10 subdomenii si adrese de mail.
Cred ca ar fi o optiune foarte potrivita pentru mine. Bineinteles ca sunt si pachete mai complexe, cu preturi pe masura, dar in functie de site-ul pe care il detii, iti alegi si pachetul de web hosting.
Asadar, intentia de a-mi inregistra domeniu propriu si de a alege o firma pentru web hosting ramane prezenta, insa sunt anumite lucruri care ma retin, cum ar fi scaderea page rank-ului. Trebuie sa pun in balanta avantajele si dezavantajele si apoi sa ma decid. 
Oricum la un moment dat trebuie sa fac si pasul acesta, trebuie doar sa ma gandesc asupra momentului potrivit. 



 
 

Comentarii

  1. Foarte captivanta aceasta postare !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai citit articole pe aceasta tema. Oricand sunt binevenite informatii si opinii suplimentare!
    Multumim, draga Dienusa!
    Sper sa iei decizia optima la momentul oportun!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper si eu.. trebuie sa ma gandesc destul de bine pentru ca e o decizie destul de importanta.. :)
      pupicei!

      Ștergere
  3. Lovely blog....By the way, I just followed you on GFC And facebook, can you follow me too? of course!!!!!!!!!!!!! only if you want :)
    loves,
    Yaja
    www.tumodalista.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. eu inca nu m-am gandit la domeniu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu ma gandisem pana de curand dar acum chiar mi-as dori sa fac pasul acesta :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING