Cartea saptamanii: Pacatoasa

Buna, fetelor!
Dupa cum probabil v-ati obisnuit de cateva saptamani am inceput o noua colaborare cu 3 fete minunate si impreuna incercam sa va aducem in atentie recenziile ultimelor carti citite de noi :)
Pentru aceasta saptamana, am ales sa continui seria Rizzoli & Isles cu a treia carte, pe numele ei Pacatoasa.


Si aceasta are o coperta sugestiva, la fel ca si celelalte volume pe care vi le-am aratat. Parca iti ofera un pic din esenta paginilor si a actiunilor descrise acolo.

Ne departam un pic de Chirurg si de crimele sale. Acesta a ramas paralizat la sfarsitul celui de-al doilea volum asa ca acum avem de-a face cu altcineva.

Scena crimei se desfasoara de aceasta data intr-o manastire si tocmai din acest motiv atrage privirile tuturor.
O calugarita tanara este omorata iar o calugarita mai in varsta este gasita aproape fara suflare. Cea din urma este dusa de urgenta la spital si se asteapta recuperarea ei pentru a le dezvalui numele criminalului.
Intre timp, eroinele noastre, Rizzoli si Isles investigheaza manastirea prin toate ungherele. Iau declaratii de la toate persoanele aflate acolo si afla noi indicii care le pot ajuta in investigatie.
La autopsie, Isles afla ca tanara calugarita gasita moarta nascuse cu putin timp in urma asa ca pornesc in cautarea copilului. Cand aparitia lui intarzie, isi dau seama ca cel mai probabil copilul este mort.

O a doua scena a crimei este descrisa si o tanara femeie fara membre este gasita intr-un loc parasit. Ceea ce initial ar putea parea o mutilare haotica, reprezinta de fapt inlaturarea semnelor de recunoastere a victimei. Dar din nou eroinele noastre isi fac treaba si descopera ca tanara era bonava de lepra. Astfel ajung sa faca legatura dintre aceasta noua victima si calugarita batrana aflata in spital, care fusese voluntar in India intr-un sat de leprosi.

Noi indicii ies la iveala si multe rasturnari de situatie au loc.

Fostul sot al Maurei Isles se intoarce dar are niste scopuri ascunse pentru care a revenit in viata ei. Totul are legatura cu aceste crime si intr-un final Maura iti da seama.

Despre ce e vorba de fapt si cum vor rezolva Rizzoli si Isles aceasta investigatie, va las pe voi sa aflati citind Pacatoasa, de Tess Gerritsen.

Gasiti si alte carti din aceasta serie in Libraria online care ofera o multime de reduceri dar si transport gratuit indiferent de valoarea comenzii.


Acum haideti sa trecem si pe la colegele mele sa vedem despre ce carti ne povestesc astazi:
Ana
Iulia
Gabriela


Comentarii

  1. De cand am inceput blogging-ul, nu mai am timp de carti:(. Doar carti de povesti mai citesc:)...fiindca am 2 prichindei.
    http://www.beautybellenotes.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa iti traiasca. :) e bine ca ai timp sa stai cu ei si sa le citesti. :)
      te pupacesc!

      Ștergere
  2. Sa sti ca te admir. Esti curajoasa de poti sa citesti genul acesta. Cartea pare interesanta, la fel ca si celelalte doua, dar daca eu as citi descrierea cadavrului fara membre, doua nopti nu cred ca le dorm :)))))
    Sunt curioasa ce alegi pentru saptamana viitoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu este chiar inspaimantatoare. :) imi place tot ce are legatura cu medicina, chiar si cu cea legala. :)
      chiar cred ca ti-ar placea si tie daca ai avea curaj sa o citesti :)
      pupici!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. asa pare cand o povestesti. dar daca ai citi-o, ti-ar fi pe plac :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING