Bucuresti

Hey, dragilor!
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am momente in care imi doresc tare mult sa stau in Bucuresti.
Dar, sa o luam de la inceput. De obicei prefer locurile mai linistite, nu chiar atat de agitate, asa cum este capitala. De aceea ma vad mai mult locuind intr-un oras precum Constanta, Sibiu, Iasi, Brasov, mult mai mult decat ma vad locuind in Bucuresti.
Dar cand caut ceva anume si vad ca doar in Bucuresti as putea gasi, ma apuca imediat toate cele. Ma supar si ma oftic, ceva de nedescris. M-am saturat sa trebuiasca sa ma adaptez la ceea ce orasul in care stau imi ofera. Mi-as dori o deschidere mai mare si sa am la indemana orice facilitate, fara a fi nevoita sa stau doar cu gandul la ea.
Cautam zilele trecute cateva locuri in care pot face un tratament facial si bineinteles ca prima data am gasit un tratament facial in Bucuresti. Este si de inteles. Fiind orasul cel mai mare din tara, si promovarea primita este pe masura.


Apoi am observa ca si doctorul Safta Veaceslav are cabinet in aceeasi clinica in care se face si tratamentul. Iar pentru o cautare simpla de cabinet stomatologic Bucuresti am gasit aceeasi recomandare.
Mi se pare o clinica foarte interesanta, mai ales ca ai la indemana atat de multe servicii si nu trebuie sa cauti in mai multe clinici.

La fel se intampla si cu salile de dans, ca tot vorbeam despre ele acum cateva saptamani. Sau cu diverse branduri care nu se gasesc in Constanta.
Doar pentru aceste motive mi-as dori de multe ori sa locuiesc si eu in Bucuresti. In rest, imi place foarte mult orasul in care stau si nu as vrea sa il schimb decat pentru unul din cele mentionate mai sus. :)

Voi unde v-ati dori sa locuiti?



Comentarii

  1. Eu m-am impartit cativa ani buni intre Braila si Pitesti,dar de 3ani nu am mai fost acasa si am ramas la Braila.Bucurestiul nu ma atrage din cauza aglomeratiei.Sincer,cred ca un oras precum Cluj sau Timisoara ar fi pe placul meu.Dar pana una-alta,acasa e unde ti-e inima,si sincer,nu stiu daca as da Braila pe alt oras,dat fiind faptul ca aici am oamenii dragi mie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este. :) eu intotdeauna o sa spun Acasa orasului natal, oriunde m-as muta. :D
      pupici!

      Ștergere
  2. Eu timp de aproape 4 ani tot fac naveta Craiova-Bucuresti. M-am saturat sa tot merg lunar, bilunar s.a.m.d. pentru un tratament. Mi-ar fi placut sa stau acolo doar pentru a evita aceasta naveta care este extreme de obositoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. uneori e dificil din anumite puncte de vedere, sa nu stai in Bucuresti. acolo ai mai multe facilitati
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING