Review: Deodorant B.U. in Action

Buna dimineata, fete frumoase!

Nu stiu cum e vremea la voi dar la mine e un soare cu dinti. Din casa am impresia ca e foarte cald dar cand ies afara imi dau seama ca e doar o aparenta. Nici nu pare ca vine Pastele, atat de frig e. :( Si eu care imi doream sa vina vara mai repede. Cred ca incep sa imi pierd sperantele.

In articolul de astazi vreau sa va povestesc despre un deodorant care a intrat in rutina mea zilnica incepand cu Intalnirea Bloggerilor Constanteni. L-am primit intr-unul dintre Goodie Bags si de atunci l-am folosit constant.

Este vorba despre Deodorantul B.U. in Action:
Este primul meu deodorant BU si am fost foarte curioasa despre capacitatile sale. Primul plus l-a avut pentru aroma. Inca de la prima pulverizare am ramas placut impresionata de mirosul fresh, feminin pe care il are.
A urmat sa ii verific si cea mai importanta caracteristica si anume rezistenta.
Si am ramas foarte uimita. Imi pastreaza pielea uscata intreaga zi, si tine la distanta mirosurile neplacute.
Stiti ca merg si la sala asa ca a trecut cu brio si de partea cu efortul fizic intens.

Este poate unul dintre cele mai bune deodorante pe care le-am incercat si cu siguranta mi-a deschis apetitul pentru produsele B.U.

Inca un aspect care imi place la acest produs este faptul ca nu pateaza hainele. Nu este pudrat si nu lasa acea pelicula alba pe piele. Nici nu imi provoaca alergii atunci cand il pulverizez. Nu trebuie sa ies imediat din camera dupa ce il folosesc, asa cum mi se mai intampla la unele produse. :D

Este un deodorant foarte bun, care m-a cucerit prin capacitatile sale anti-perspirante.
Chiar daca pe ambalaj scrie ca ofera protectie 48 de ore, evident ca nu am incercat asta. :D Si sper ca nimeni sa nu incerce. :)) Insa e clar ca protectia de care am parte cand folosesc acest produs e una de o calitate foarte buna. Intreaga zi sunt protejata asa ca daca va doriti un deodorant bun, vi-l recomand pe acesta de la B.U.

Voi ce deodorante bune ati descoperit in ultima perioada?


Comentarii

  1. suna bine, chiar o sa ma uit si eu de el data viitoare cand o sa imi cumpar deodorant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am zarit prin multe supermarketuri asa ca sigur dai de el. :)

      Ștergere
  2. am acum unul de la babaria roll on si e destul de bun. dar tt nu e cel mult visat pentru ca trebuie sa astept sa se usuce putin pielea dupa ce aplic
    recunosc, ca de la B.U nu am folosit nici un deodorant si chiar m-ar tenta sa cumpar unul dupa ce ti-am citit parerea! te pup!

    ps: si la iasi e asa urat, ba vant puternic, ba frig...parca vine craciunul..:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de la babaria nu am incercat nimic insa nu mai folosesc roll-on de multa vreme din acelasi motiv, ca trebuie sa astept sa se usuce.
      sper sa iti priasca si tie acest deo la fel de mult ca mie. :)
      pupici!

      Ștergere
  3. eu deobicei nu ma prea impac cu spray'urile pentru ca mi se pare ca nu au deloc efecte asupra mea, insa recent am descoperit Rexona Long lasting protection sower clean care a fost chiar bunut. Mi-a mai placut si Garnier Invisible for Black White & Colors. pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu le-am incercat pe cele despre care ai scris insa e bine sa le am in vizor pentru viitoare cumparaturi. :d
      pupici!

      Ștergere
  4. Eu am varianta Trendy, care pot spune ca m-a surprins la rezistenta, pe langa aroma placuta! A intrat repede la favorite!
    Sa vedem cum face fata la vara, cand va fi cald ...pentru ca eu am probleme de genul asta...sa nu-mi reziste nici un deodorant pe timpul verii! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu-i problema, eu aplic si mai des, mai ales daca imi place aroma.. astfel improspatez mirosul. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING