Tu inchiriezi masini?

Buna seara, fete frumoase!

In ultima perioada am fost destul de absenta, pentru ca urmeaza un examen destul de greu si incerc sa tin pasul cu invatatul. Cu greu reusesc sa fiu cat de cat prezenta si pe blog dar nu vreau sa va parasesc de tot. S-au intors in tara si niste prieteni foarte buni si au apelat inca o data la o firma de inchirieri auto. Din acest motiv m-am gandit sa va intreb si pe voi cum vi se pare aceasta idee.

In urma cu vreo 5 ani, cand faceam eu scoala de soferi imi aduc aminte ca aceeasi buni prieteni de familie au venit in tara tot cu o masina inchiriata si m-au lasat putin sa ma invart cu ea. Mi s-a parut fantastic sa te poti folosi de o masina pe o perioada scurta de timp, exact atat cat ai nevoie, dupa care sa o returnezi.

Ei au masina dar pentru ca au venit in tara cu avionul, li s-a parut ok sa inchirieze una pentru a ajunge de la Bucuresti pana acasa.

Am citit intr-un articol ca aceste afaceri cu masini inchiriate sunt foarte profitabile. Asa ca iata inca o varianta de investitii. Daca aveti un buget mare si doriti sa porniti o afacere, una de aceasta maniera este o idee foarte buna.

Revenind la inchirierea masinilor in sine, voua cum vi se pare? Ati inchiriat vreodata masini?
Eu recunosc, mi-ar fi un pic teama, pentru ca nefiind lucrul meu, as sta mereu cu frica. :D Dar atunci cand nu aveam masinuta, chiar m-ar fi tentat sa inchiriez una pentru anumite necesitati.

Cei de la Wcrent au o multime de avantaje, pentru cei care inchiriaza masini de la ei. Pe langa preturile acceptabile, ofera spalare gratuita, schimbarea masinii gratuit, asistenta gratuita 24/24, kilometri nelimitati si nici un alt cost ascuns.
Daca as fi in situatia de a inchiria o masina, m-as orienta si eu spre o asa firma.

Sunt curioasa daca si in Constanta exista firme mari de inchirieri auto. Cred ca ar fi, doar ca din moment ce nu am fost niciodata in aceasta situatie, nu stiu despre nici una. Insa cand voi avea nevoie, ma voi interesa.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING