Review: Anti-spot Roll On de la Garnier

Buna dimineata, fete frumoase!

Am si eu timp sa respir intre doua cursuri, si imi doresc sa petrec acest timp cu voi.
Va spuneam acum ceva timp ca as vrea sa va povestesc mai multe despre rutina de ingrijire a tenului meu. Si mi-am dat seama ca inca nu v-am povestit despre toate produsele pe care le folosesc si ar fi cazul sa stiti mai multe detalii despre fiecare.
Singurul nebagat in seama, a fost Roll-on-ul impotriva acneei de la Garnier. Am dorit neaparat sa va povestesc despre el, pentru ca m-a salvat de multe situatii neplacute si este cu adevarat o bucurie pentru mine.

Acest mititel a facut si face in continuare minuni pentru tenul meu.

L-am cumparat cu gandul la monstruletii razleti ce imi apar pe ten in acea perioada a lunii. De multe ori s-a intamplat sa am diverse evenimente la care trebuia sa arat impecabil si fix atunci mi se ivea cate un cosulet. Eram oripilata de toate aceste intamplari si am simtit ca e cazul sa fac ceva in aceasta privinta.

La o comanda pe Aoro, am adaugat in cos si acest roll-on. Probabil se gaseste in toate supermarket-urile si magazinele care au produse Garnier, asa ca daca vi-l doriti, cred ca e destul de usor de procurat.Pretul nu este nici el unul foarte mare asa ca investitia va fi una foarte buna, din punctul meu de vedere, mai ales ca este un produs foarte spornic. Eu il am de ceva luni bune si abia am consumat un sfert din cantitatea totala de 15 ml. Si credeti-ma ca il folosesc ori de cate ori am nevoie, si asta nu e rar. :D

Si pentru ca am ajuns la capitolul utilizare, eu il folosesc de fiecare data cand zaresc o zona mai rosietica ce intentioneaza sa scoata capul. Si nici un cosulet nu mai apuca sa rasara, pentru ca imediat il linistesc cu acest roll-on.
Ba chiar mi s-a intamplat sa plec acasa la parinti si sa uit roll-on-ul la Constanta si sa ma trezesc acolo cu ceva minunatii. Cand am revenit la Constanta am aplicat imediat acest produs si a doua zi deja cosuletul cu pricina dadea inapoi.
Mi se pare un produs minunat, chiar face minuni pentru mine. Nu stiu daca are acelasi efect pentru toata lumea dar eu il iubesc si nu stiu cum am stat pana acum fara el. Ma apara de toti monstruletii. Mai ales in perioada rosie cand tenul meu are tendinta sa izbucneasca. :)

Revenind la detalii tehnice, modul de dozare este foarte simpatic si usor de folosit. Recipientul are forma unui creion (mai gros si mai scurt), prevazut cu o biluta metalica in varf care ofera un efect racoritor la fiecare aplicare. Si produsul in sine are acelasi efect pentru ca este mentolat.

Ca o concluzie, vreau sa spun ca am facut o descoperire reusita, de care ma bucur in fiecare zi. :)

Voi ati incercat acest produs? Sau ce alte produse similare cunoasteti?


Comentarii

  1. Uuu, încă un produs care nu stă la discuții şi își face treaba.
    Eu folosesc batonul corector purificator de la Gerovital, care după ce că acoperă îmi face şi efectul şi luptă împotriva coşurilor. Cam tot aşa: l-am detectat, am aplicat batonul şi după 2-3 zile a dispărut complet.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. isi face treaba perfect si nu mai pot trai fara el. neaparat sa cumpar altul cand se termina. nu stiam de cel de la gerovital dar o sa il iau in considerare. :D
      pupici

      Ștergere
  2. intr-un fel nu cred ca mi-ar strica, mai ales ca mi se mai intampla sa ma trezesc cu minuni :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e ideal pentru oricine. chiar daca ai un mostrulet in toata splendoarea, a doua zi deja se usuca daca aplici asta. :D

      Ștergere
  3. Nu am incercat produsul insa recunosc ca la recomadarea ta am pus si eu o comanda la aoro cu acest produs mai ales ca am in ultima perioada mici probleme cu cosuletele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur tare mult sa aud asta. eu cred ca o sa iti placa mult. :D chiar as vrea sa ma anunti :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING