Review: Spray pentru corp Victoria's Secret

Buna dimineata, fete frumoase!
Ne apropiem de finalul inca unei saptamani. Nu a fost atat de buna pe cat m-as fi asteptat, asa ca ma bucur ca se termina si ajung si eu acasa. Sper ca saptamana viitoare sa fie mai buna si sa stearga toate petele si ranile lasate de zilele acestea urate.

Ma chinui de ceva vreme sa va povestesc despre primul meu produs Victoria's Secret si abia acum am reusit sa imi astern gandurile pentru ca voi sa le puteti citi.
Ca si alte dorinte nou aparute, si dorinta pentru produsele Victoria's Secret a aparut tot datorita Alinei. Alina, sa nu ma certi! Nu te consider vinovata de nimic, ci doar responsabila pentru bucuria mea de acum. :D
Am vazut la ea o multime de produse de la acest brand si, ce e mai important, am vazut cat de multumita este de ele. Ea alege in special creme si lotiuni pentru corp. Dar cum eu sunt mai lenesa la capitolul hidratare atunci cand vine vorba despre pielea corpului, imi e mult mai usor sa aplic un spray. :)
Totusi sunt o norocoasa pentru ca pielea corpului meu nu este deloc uscata si nu geme dupa atentie. Daca am grija sa aleg un gel de dus mai cremos, mai hidratant, atunci problema este rezolvata inca de la dus.
Foarte rar ma mobilizez sa ma cremuiesc din cap pana in picioare. Poate doar la evenimente. :)))) Sau cand imi place prea tare o crema pentru corp. Dar in rest, ma limitez la hidratarea oferita de gelul de dus. :)

Victoria's Secret este cea mai mare companie producatoare de lenjerie intima din Statele Unite ale Americii, fondata in anul 1977 de catre Roy Raymond, in San Francisco, California.
Raymond a studiat piata lenjeriei intime timp de 8 ani inainte de a se imprumuta de la parinti, dar si de la banca, pentru a pune bazele unui magazin de lenjerie intima in care si barbatii sa se simta confortabil atunci cand faceau cumparaturi.
Astazi Victoria's Secret este mult mai mult decat un simplu magazin de lenjerie intima. Are in palmares o multime de categorii de produse, printre care si produsele de beauty de care ne bucuram noi atat de mult.

Puteti analiza intreaga categorie de beauty a acestei companii chiar pe site-ul oficial sau pe Aoro, la categoria Victoria's Secret, de unde am cumparat si eu produsul despre care va voi povesti.

Mi-a fost extraordinar de greu sa ma decid asupra unei singure arome. Sunt o multime de miresme imbietoare sub forma spray-urilor de corp. Le-as fi luat cu siguranta pe toate daca bugetul nu ar fi fost o problema. Insa oricum sper ca a mea colectie sa creasca simtitor in urmatoarea perioada, pentru ca spray-urile acestea de corp chiar merita investitia mea.

Dupa ce le-am luat la puricat pe toate, m-am decis asupra acestui spray Victoria's Secret, in varianta Secret Charm. M-a atras foarte mult sticluta si imprimeul de pe aceasta. Imi plac mult aromele fresh si aceasta mi-a inspirat prospetime inca de cand am zarit-o.

Am citit apoi impresii pe Fragrantica si tot aici am descoperit notele incluse in acest spray: Iasomie, caprifoi, musetel si aloe vera.
Nu stiu voua, dar mie toate notele imi inspira doar prospetime si curatenie. Exact ce imi doresc de la un spray pentru corp. Nu am mai ezitat nici o secunda si l-am adaugat imediat in cos. Cu prima ocazie, l-am comandat si am asteptat cu nerabdare sa ajunga la mine, sa il pot mirosi in voie.

Am avut emotii, recunosc, pentru ca era un produs pe care il cumparam doar pe baza instinctului si a impresiilor altor persoane, dar am avut incredere in alegerea mea.

Cand am primit pachetul, a fost primul produs pe care l-am desfacut. Abia asteptam sa simt ce am ales si am fost uimita de cat de bine miroase. Ma asteptam intr-o oarecare masura sa miroasa bine, dar parca era prea frumos.

M-a cucerit de la prima inspiratie si sunt inca sub efectul Victoria's Secret. Am facut poate cea mai buna alegere si ma bucur de aceasta investitie dupa fiecare dus.
Eu asa il folosesc. Dupa fiecare baie pulverizez spray din belsug pe intregul corp. Aroma de prospetime se potriveste de minune in acest context. Se imprima mirosul si pe pijamale si astfel il am alaturi de mine mult mai mult decat as fi crezut.
Persistenta pe piele nu este una foarte buna, dar nici nu ma asteptam la asta pentru ca nu vorbim de un parfum, ci doar despre un spray de corp.
Cu toate acestea, il mai folosesc uneori si atunci cand ies undeva rapid, pentru ca imi place sa imi administrez o doza sanatoasa de energie pe care doar de la acest produs o primesc.
Pe hainute, pe esarfa, mirosul ramane aproape intreaga zi, ba uneori se intampla sa simt mirosul si dupa mai multe zile de la administrare. Chiar daca pe piele nu se mai simte, nu ma deranjeaza sa il reaplic ori de cate ori simt nevoia. Imi da un boost de energie care ma tine intreaga zi si nu mai simt oboseala care ma ajunge de cele mai multe ori. :)

Este un produs pe care il iubesc si care mi-a deschis apetitul pentru produsele Victoria's Secret. Sunt convinsa ca o sa incerc si alte arome ale spray-urilor de corp. Lotiunile deocamdata nu ma tenteaza. Ma multumesc cu aceste produse cu pompita care au devenit de departe favoritele mele.

Am mai zarit si niste parfumuri pe care mi le-as dori. Dar trebuie sa ma informez mai intai despre notele continute pentru ca mai apoi sa iau o decizie. Deocamdata raman la body mist-urile acestea foarte ligh si fresh.

Pretul este in acest moment de 47 de lei pentru 250 de ml. Eu l-am prins la reducere si am platit doar 39 de lei. Oricum, chiar si pretul actual mi se pare unul foarte bun, pentru ca primim o cantitate foarte generoasa de produs. Eu il folosesc zilnic de aproape 2 luni si nu am consumat nici macar un sfert. Este foarte spornic si miroase demential. :)

Voi ati folosit vreun produs de la Victoria's Secret? Ce v-ar tenta sa incercati?




Comentarii

  1. Chiar in careva zi ma gandeam sa incerc unul, nu am avut niciodata.
    http://luxurioustreats.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu il iubesc pe acesta si chiar vreau sa aleg si alte variante de arome. :)
      puup!

      Ștergere
  2. Alina prin achizitiile ei a facut multa lume curioasa. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca spray-urile si lotiunile de corp VS sunt geniale si preferatele mele! Aproape ca am uitat de alte produse pentru corp de cand le-am descoperit :D
    Pupic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca si tie iti plac. cred ca si eu o sa uit de alte produse si o sa ma axez doar pe astea de la VS :D
      pupici!

      Ștergere
  4. iar sunt eu de vina :)))))))).

    eu vreau lotiunea cu aceeasi aroma :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am o lotiune de corp VS si miroase divin! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi pot imagina. Daca sunt si lotiunile precum spray-urile.. atunci e super. :X
      pupici!

      Ștergere
  6. Eu am deja 2 produse de la Vic Secret comandate de pe Aoro. Intradevar sunt deosebite, au o aroma placuta si imi lasa piele catifelata...insa vroiam sa va intreb: Nu cumva se pune prea mare accent pe Brand decat pe calitatea lor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu as sti sa iti spun. intr-adevar preturile sunt mai ridicate fata de alte produse asemanatoare, dar eu le folosesc pentru aroma lor absolut superba. si brandul are aportul lui, intr-adevar.. dar eu niciodata nu cumpar un produs doar bazandu-ma pe acest aspect. :D
      pupicei!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING