Primele impresii despre ventuza Cellu Blue + Surpriza

Buna dimineata, fete frumoase!

V-am aratat in postarea cu noutatile dintr-o saptamana, ca am primit pentru testare ventuza Cellu Blue, un instrument tare simpatic folosit pentru reducerea celulitei. :)

Multe dintre voi s-au aratat interesate de aceasta mica albastrica si desi inca nu am folosit-o indeajuns pentru a va povesti despre efectele directe asupra celulitei, vreau sa va dau mai multe detalii despre ea.


Cred ca nu mai e cazul sa va povestesc despre modul de utilizare pentru ca sunt convinsa ca ati mai vazut ventuze pana acum. :) Se penseaza ventuza, se aplica pe zona pe care dorim sa o tratam si apoi se elibereaza ventuza. Prin fenomenul de suctiune, tesutul este aspirat in interiorul ventuzei dupa care plimbati ventuza pe toata zona respectiva. :) Nimic mai simplu!
Inainte de asta, aplicati un ulei pe zona afectata de celulita, pentru ca ventuza sa alunece.

Eu folosesc uleiul de portocale, care este bun pentru mai multe afectiuni, dar il mai alternez si cu un ulei de struguri pe care il am la indemana. Nu trebuie sa folositi ceva anume ci orice ulei/lotiune/crema care aluneca. :)
Daca folositi uleiuri sau creme anticelulitice, este cu atat mai bine, dar nu este obligatoriu. :)

Ideal ar fi sa folositi ventuza Cellu Blue zilnic, cel putin 10 minute pentru fiecare zona afectata. Stim cu totii ca cele mai bune efecte le obtinem atunci cand perseveram. :)

Si pentru ca ati fost cuminti, am si o surpriza pentru voi. :) Un voucher de 40% reducere pentru achizitionarea acestei ventuze de pe site-ul oficial (click aici). Codul este CHERRYQUEENDEE si il adaugati in casuta: "coduri pentru discount" inainte de plasarea comenzii. :)
Dupa aplicarea reducerii, pretul pentru ventuza este unul foarte ok, sub 50 de lei. :) Ce spuneti? E o surpriza placuta pentru voi?

Daca va place aceasta, cu siguranta veti fi si mai incantate de cealalta surpriza pe care v-o pregatesc. :) Dar va mai tin un pic in suspans si va spun sa fiti cu ochii pe pagina de facebook a blogului pentru ca acolo se va intampla ceva frumos dupa-amiaza. :D



Comentarii

  1. Mai, Dienusa, mare minune cu ventuza asta! Eu acum am coborat din copac si am aflat despre ea! Dar ma bucur ca stiu de-acum...
    Iti astept review-ul si apoi voi lua in calcul voucherul! :D Apropos, e valabil pe o perioada determinata?

    Pup, draga mea draga! Multumesc pentru articol si pentru impresiile impartasite!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e valabil pana pe 30 ianuarie. :) asa ca inca ai timp sa te decizi. te anunt ca mie imi place tare mult
      pupicei!

      Ștergere
  2. de abia astept s-o folosesc si eu :).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING