Noutatile saptamanii trecute

Buna dimineata, fete frumoase!
O noua saptamana ce se anunta a fi mai faina decat cea care s-a incheiat, are debutul astazi si zic sa incepem si noi in forta cu ultimele 2 pachete primite.

Miercurea trecuta a fost o zi cu peripetii. Dupa ce am primit un pachet care mi-a inseninat ziua, a urmat ceva ce mi-a umbrit bucuria. Oricum ar fi, o sa va vorbesc doar despre partea buna a zilei de miercuri si anume pachetelul de la Libris. :)

De data aceasta mi-am ales 2 carti din doua categorii diferite. Una de dragoste si cealalta un thriller de zile mari. :)

 De mult tot pandeam cartile lui Lescroart. Am mai multe in wishlist si am zis sa incep cu aceasta. Sper sa fie pe gustul meu si sa imi doresc sa le citesc si pe celelalte. Eu am asteptari mari si cred totusi ca nu voi fi dezamagita. :D
In dreapta vedeti un semn de carte foarte dragut. Se gaseste in toate coletele Libris. Mi se pare un detaliu super dragut pe care il apreciez. In plus, ma regasesc 100% in citatul inscriptionat pe el.
De cand l-am primit, l-am folosit doar pe el, desi am foarte multe semne de carte. :)

Am cartea aceasta in cos de vreo 2 luni. Din nu stiu ce motiv nu am ales-o data trecuta, dar mi-am dorit-o enorm. Stiti deja ca am devenit fan al cartilor de la Editura Epica si sper sa le bifez pe toate. Aceasta e scrisa de autoarea cartii Hopeless si cu atat mai mult mi-am dorit-o. In sfarsit e a mea si abia astept sa va povestesc despre ea. :) M-a cucerit de la primele pagini si o sa intelegeti si voi de ce. :)

Al doilea pachetel a venit vineri. L-am primit chiar acasa, adus de postarita. Initial nu stiam ce pachet este pentru ca astept mai multe si m-am cam ametit cu ele. :)))
Cellu Blue este o mica ventuza folosita pentru reducerea celulitei. Imi doream ceva asemanator si ma bucur ca am ocazia sa testez. Deja am inceput utilizarea acestui dispozitiv si o sa va tin la curent cu beneficiile aduse, daca va fi cazul.
Folosesc ventuza impreuna cu un ulei sau o crema anticelulitica.
Este usor de folosit si chiar pare totul o joaca, asa ca nu am motive sa nu o folosesc in fiecare zi, ca sa pot observa imbunatatiri. :)

Cam astea au fost noutatile saptamanii trecute. Sunt bucuroasa pentru fiecare in parte si o sa am grija sa le folosesc la maximum. :)

Voi aveti ceva noutati din saptamana ce doar ce s-a incheiat?



Comentarii

  1. eu am muuulte noutati, azi am inceput sa postez ultimele achizitii si o sa mai urmeze! am avut si eu colet de la libris, iubesc semnele astea de carte! vreau pareri despre ventuza asta minune, neaparat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. abia astept sa vad ce carticele ai mai ales. :D semnele de carte sunt intr-adevar adorabile. si eu le iubesc. :D vin si parerile despre ventuza, cat de curand. :)
      puup!

      Ștergere
  2. Fiind atat de mica ventuza, nu iti ia mult pana faci ambele coapse?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu dureaza deloc prea mult. uite aici un filmulet https://www.youtube.com/watch?v=rCuKWX01Kwo#t=81 ca sa iti faci o parere despre cum se utilizeaza. :)
      te pupacesc!

      Ștergere
  3. Slam as vrea sa o citesc si eu, sper cat de curand. Se pare ca este prima dintr-o serie, celelalte doua nu s-au tradus inca la noi.
    Sunt foarte curioasa in privinta ventuzei, de abia astept sa ne spui cu ti s-a parut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cartea Slam este superba, superba, superba, superba..... neaparat sa o citesti. :D
      despre ventuza vesti in curand. :D
      pupici!

      Ștergere
  4. sunt foarte curioasa de toate, asa ca astept articole! am zis! :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING