Cravata sau Papion?

Buna dimineata, fete frumoase!
Aici a nins si s-a si asternut. Nu imi aduc aminte cand a nins ultima data in noimebrie. Stiu ca suntem la sfarsit, dar totusi.. :D:D:D

E un sentiment placut sa vezi totul alb, frumos, dar si cand te gandesti ca ai un drum mai lung de facut cu masina nu mai esti la fel de increzatoare. :) Sper sa fie drumurile bune, curate.

Revenind la oile noastre, incep deja sa ma gandesc la Craciun si Revelion. Poate spuneti ca e devreme dar cand vezi zapada afara, nu prea poti sa te gandesti la altceva. :)
Si pentru ca sunt doua zile in care sarbatorim, trebuie sa ne gandim si la vestimentatie. Si astazi nu vreau sa vorbim despre noi, despre femei, ci vreau sa abordam un pic alt capitol si anume accesoriile pentru barbati, in speta capitolul cravata - papion.

Daca ma urmariti de ceva vreme, ati vazut imaginile de la ultimul eveniment la care am participat impreuna cu iubitul meu. Atunci multe dintre voi l-ati apreciat pentru ca purta papion. :D
Initial, cand am cumparat intreaga vestimentatie, alesesem o cravata. Dar apoi am vazut cateva papioane intr-un magazin si m-am indragostit de ele.
Ma bucur enorm ca a fost de acord ca poarte papion pentru ca mi se pare ca un barbat arata mult mai tanar si mult mai elegant cu papion decat cu o cravata. :) Aceasta din urma mi se pare batranicioasa si eu nu as alege-o decat dupa o anumita varsta. :D Insa atata vreme cat inca suntem tineri, o sa fiu mereu pro-papion.

Vreau sa ii cumpar papioane in toate culorile, pentru a se asorta mereu cu rochia mea. Mi se pare un detaliu foarte dragut de luat in calcul. In plus, papionul e mult mai usor de asortat decat cravata. :D Un alt avantaj ar fi modul de utilizare. :D La cravata se impune sa stii sa faci nod, pe cand papionul e mai usor de folosit. :D

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu imi iubesc iubitul in costum si cu papion. E adorabil si vreau sa il vad mereu doar asa. Cravata poate sa poarte peste 20-30 de ani. :)))

Voi ce alegeti pentru partenerii vostri atunci cand trebuie sa fie imbracati elegant?


Comentarii

  1. Dragul meu drag nu a avut papion decat cand a fost mire! :) Ma tem ca nu e genul care sa poarte (fie la alte evenimente, fie pentru a accesoriza o tinuta casual). Dar eu tind sa dezvolt o pasiune ascunsa pentru papioane! :D Pe toate le-as vrea!
    Nu stiam de site-ul pe care-l prezinti... Vad ca si preturile sunt accesibile! Multumim pentru pont! :)

    Pupicei, scumpa!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu il plac mult mai mult cu papion. i-am luat 3 pana acum si doar ce m-am pornit. :))))
      cu mare drag, scumpa
      pupici!

      Ștergere
  2. Very cute bow ties. Perfect for a preppy chic look.

    http://www.thefashionstirfry.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING