Review: Apa Micelara Garnier pentru ten Gras si Mixt

Buna dimineata, fete frumoase?

Cum ati resimtit valul doi de viscol? :)) Eu m-am saturat de zapada deja. Stiu ca in Constanta ne intalnim destul de rar cu situatii de acest gen, insa eu chiar nu ii duc dorul :)))


Dar sa trecem si la lucruri mai frumoase, cum ar fi noile produse pe care le-am incercat de la Garnier. Daca ma urmariti si pe pagina de facebook, stiti deja ca am primit in urma cu ceva luni cateva produse Garnier pe care am avut timpul necesar sa le testez.

Si astazi m-am gandit sa va vorbesc despre noua apa micelara, pentru ten mixt si gras. Stiti ca am incercat varianta pentru ten sensibil despre care v-am povestit AICI si am fost foarte bucuroasa sa aflu mai multe si despre aceasta varianta, care, in mod normal se potriveste mult mai bine cu tenul meu.





Eu am un ten mixt si chiar daca nu am ales o varianta speciala pentru tenul meu, micelara de la Garnier si-a facut intotdeauna treaba, exacat asa cum trebuie.

Dar iata ca am avut ocazia sa incerc si varianta destinata tenului meu si sa descopar ca ma inteleg chiar muuult mai bine cu aceasta. :)

Desi poate parea paradoxal ceea ce spun, mie aceasta varianta mi se pare mai blanda, mai fina decat varianta roz. La puterea de curatare mi se par similare, chiar n-as putea spune ca una curata mai bine decat cealalta. Cu machiajul normal se descurca perfect, il curata destul de repede, iar la machiajul rezistent la apa trebuie sa insist ceva mai mult dar pana la urma il da gata si pe acela. :)
Singura diferenta pe care am sesizat-o a fost la contactul cu pielea care imi place mult mai mult la varianta pentru ten gras si mixt.

Si daca de fiecare data v-am spus si despre asemanarea cu micelara de la Bioderma (review aici), pot spune ca aceasta varianta de micelara de la Garnier se apropie si mai mult de Bioderma decat varianta roz. Si pretul este considerabil mai scazut.

Acestea fiind spuse, eu ma declar foarte multumita de noua descoperire. Voi ati incercat micelarele de la Garnier? Ce varianta va place mai mult?



Comentarii

  1. varianta asta am incercat-o si eu acum ceva timp si chiar am fost mega-multumita de ea, desi multa lume imi spunea s-o incerc pe cea roz.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING