Produse Consumate in ultima perioada

Hello, fete frumoase!

O noua saptamana, un nou plan de bataie, un nou articol pe blog!

In perioada in care am lipsit din peisaj, am incercat sa adun cam toate produsele pe care le-am terminat pentru ca voiam sa postez un astfel de articol. Dar bineinteles ca nu sunt prezente aici chiar toate produsele consumate, pentru ca unele dintre ele s-au ratacit in negura timpului. Insa sunt si asa destule cele pe care le-am pastrat cu sfintenie in asteptarea acestei postari. :)

Asadar, zic sa-i dam drumul!



Sincer, nu credeam ca sunt atat de multe, dar iata ca am descarcat totusi un munte de produse consumate din cele doua cutii in care le-am adunat.

In perioada in care am lipsit, am stat mai mult in casa, asa ca nu prea am folosit produse de make-up, dovada stau si putinele astfel de ambalaje goale.

La produsele de ingrijire stau mai bine pentru ca de asta nu am dus lipsa. :))


Primele pe care vreau sa vi le arat nu sunt insa nici produse de make-up si nici produse de ingrijire, ci niste sticlute de parfum pe care am reusit sa le dau gata. :))


In ordinea numerelor de pe tricouri, se inscriu pe lista urmatoarele:
-Apa de parfum Chalon, copie dupa Davidoff, Cool Water, care se gaseste in Lidl la un pret super mic. Mi-a placut foarte mult si as recumpara-o oricand daca as mai gasi-o. Asa e, stocurile sunt de regula absente. :))

-Apa de parfum Perceive, Avon. Dupa cum vedeti, aceasta nu e terminata, dar si-a schimbat culoarea si a trebuit sa renunt la ea. Mi-a placut cand am cumparat-o, dar in timp m-am cam plictisit de aroma sa.

-Apa de Toaleta C-Thru Black Diamond a fost una dintre favoritele mele. O aroma fresh, dar destul de puternica. Persitenta foarte buna pentru o apa de toaleta.

-Apa de Toaleta Naturelle, Yves Rocher a avut o viata foarte lunga. O cantitate mare si o persistenta buna au facut casa impreuna. Asadar si aceasta este una dintre favorite.

-Apa de Toaleta Jet Femme, Avon mi-a placut mult cand am cumparat-o, insa apoi mi s-a parut greoaie si am evitat sa o folosesc foarte des. O aroma puternica, de doamne, eu asa o vad. :)



Desi am obiceiul sa am deschise constant 4-5 geluri de dus pe care le alternez, iata ca am reusit sa dau gata doua dintre ele.

Gelul Exfoliant de la Yves Rocher mi-a placut tare mult. Particulele abrazive au duritate medie, ceea ce pentru mine a fost suficient. Iar aroma a fost de departe una delicioasa.

Joyful Tropics cu Papaya si Piersica de la Avon Senses a fost si el un gel de dus bun, dar in cantitate cam mare. :D Mereu zic sa nu mai cumpar cantitati astronomice pentru ca ma plictisesc de ele, dar tot mereu ajung sa am cate o astfel de damigeana prin baie :)))


Ramanem tot prin baie, de data asta la capitolul par, unde umblam tot cu butelcuta :)))
Am dat gata Samponul Diamante de la Tresemme care mi-a placut nespus. Este foarte, foarte, foarte spornic si tine o vesnicie. Bine.. si aici umblu cu mai multe deschise in acelasi timp pentru ca parul meu sensibil se obisnuieste repede cu un sampon si incepe sa faca matreata. Asa ca le alternez constant. Plus ca la parinti am niste sampoane si la Constanta am altele, ca doar nu plec cu ele la drum de fiecare data :))))

Balsamul cu proteine din matase de la Avon a fost prietenul meu o lunga perioada de timp. Parul meu s-a invatat foarte mult cu produsele de gen (balsam, ulei, masca) si daca nu aplic nimic dupa spalare, e destul de aspru si se incurca rapid. Asa ca pentru mine, balsamul a devenit o necesitate.

Am dat gata si samponul uscat de la Tigi. A fost bun la vremea lui, pana cand am descoperit sampoanele uscate de la Batiste, moment in care l-am abandonat pe acesta, urmand a-l termina mai tarziu.


Ajungem si la categoria de deodorante si bifam 4 dintre ele.
Deodorantele de la Nivea au fost, se pare, favoritele mele in aceasta perioada. Stress Protect si Fresh Natural mi-au fost alaturi la bine, dar mai mult la greu, protejandu-ma de toate cele rele. :)))

Deodorantul Dove Go Fresh mi-a placut, la fel de mult cum imi plac de regula toate produsele cu ceai verde si castravete.

De regula nu optez pentru stick-uri gel, din acelea de ies prin gaurele, dar iata ca mi-a scapat unul de la Lady Speed Stick cu care m-am inteles destul de bine.


Am dat gata si 3 sticlute de lotiune tonica. Toate mi-au placut cam in egala masura.
Apidermin si Ziaja au fost foarte blande cu tenul, nu mi-l uscau deloc, iar ochii nu sufereau atunci cand apropiam discheta cu lotiune tonica de ei. Neutrogena era exact opusul celorlalte doua dar imi placea tocmai de aceea. Simeam ca imi curata si ultimele urme de impuritati si lupta bine impotrivta imperfectiunilor pielii.
Asadar, este posibil sa ai favorite care se gasesc la poli opusi. :)


M-am dezobisnuit de demachiantele cremoase de cand am descoperit apele micelare, insa pentru ca l-am avut pe cel de la Gerovital la indemana, nu l-am putut lasa singurel. :D Asa ca l-am folosit doar pentru fata, iar in zona ochilor foloseam apa micelara sau demachiant bifazic. S-a comportant foarte bine, mi-a placut faptul ca lasa pielea foarte neteda si fina dupa demachiere.

Apa Micelara de la Nivea este in momentul de fata favorita mea, raportand cantitatea la calitate si la pret. A detronat-o pe cea roz de la Garnier dar as putea spune ca cea pentru ten mixt si gras de la Garnier este cam la acelasi nivel. :)


Ne oprim si la statia de ingrijire a tenului in care poposesc mai multe produse.

Skinnergy Refresh It! de la Elmiplant a fost o crema hidratanta pentru ten normal si mixt care mie mi-a placut foarte mult. Intra super repede in piele si nu lasa pelicula grasa la suprafata. Avea si un miros genial si asta ma facea sa o iubesc. Am suferit cand s-a terminat. :)))

Serumul cu perle de la Nivea a fost si el genial. Mi-a placut enorm si l-as recumpara oricand, doar sa mai termin din produsele pe care le am. :)

Crema matifianta pentru ten gras si acneic de la Gerocossen se numara si ea printre favorite. Cred ca este printre singurele creme matifiante care chiar matifiaza imediat dupa aplicare. Si imi ingrijea tenul corespunzator. Big Like!

Gently Exfoliating Night Cream de la Ziaja a fost un alt produs pe care l-am iubit. Il aplicam in fiecare seara, iar dimineata tenul arata muult mai bine. Iar pretul foarte scazut ma face sa o iau in considerare pentru o recumparare.

Si mostrele de Gel Crema Idealia de la Vichy mi-au placut tare mult. Chiar ma gadesc pe viitor sa achizitionez varianta full size. Mereu m-am inteles bine cu produsele de la Vichy si mai ales cu cele din gama Idealia. 



Lotiune de corp nu prea folosesc, pentru ca nu am pielea uscata si nici nu prea imi arde sa ma cremuiesc dupa dus, recunosc :))) Dar am reusit sa dau gata lotiunea pentru corp si maini cu ciocolata alba si capsuni de la Avon. Bine.. impropriu spus ca am terminat-o. Mai are un pic de tot pe fund insa isi schimbase un pic mirosul si a trebuit sa renunt la ea. Din ce am observat, intra foarte repede in piele dar nu simt ca ar avea un efect in repararea mainilor uscate. Eu o aplicam destul de des, ca sa vad ceva rezultate. Dar tot mi-a placut, mai mult pentru aroma, ca doar pentru asta am si cumparat-o de la bun inceput. :))

Matt-Brusher de la Garnier este (a fost) un produs pentru curatarea tenului care mi-a placut foarte mult. La aplicarea pe piele aparea un efect usor mentolat care imi dadea mereu o stare de bine, simtindu-mi tenul foarte curat.

Acetona pe care am folosit-o cel mai mult este aceasta de la Giulia din care am terminat inca o sticluta. Acum nu prea mai folosesc acetona pentru ca am trecut la unghii cu gel, din comoditate, recunosc. :)
Dar produsul este unul ieftin, care isi face treaba ireprosabil, poate singurul minus fiind faptul ca ususca un pic cuticulele.

Am trecut pe lista si un borcanel de Billberry de la Futurebiotics, un supliment cu afine pe care il luam pentru o vedere mai buna. Am simtit ceva efecte, in ideea ca nu imi mai simt ochii atat de uscati si mi s-a imbunatatit usor vederea in perioada in care se intuneca, atunci cand ziua se intrepatrunde cu noaptea.


Fondul de ten / pudra lichida de la Aura, Take Care of Me, a fost produsul favorit de make-up pe care l-am descoperit anul trecut. Am vrut sa o recumpar dar nu am mai gasit nuanta mea. Dar cu urmatoarea ocazie, nu o mai ratez :)
Lasa un aspect mat pe ten, care rezista ore bune. Dar nu este un efect prafos, ci unul natural.

CC Cream-ul de la Gerovital Happiness a fost si el favoritul meu pentru o perioada, pana am descoperit produsul de mai sus. Ulterior nu prea mi s-a mai potrivit nuanta si am cam renuntat la el. Dar altfel, un produs ieftin si foarte bun.


Doua seturi de dischete demachiante au fost si ele finalizate. Ambele de la Bella, ambele foarte bune. Insa parca cele din dreapta, cu aloe vera, mi s-au parut mai bune. Nu datorita faptului ca erau cu aloe vera, n-am observat vreo diferenta in acest sens, dar au fost mai compacte, nu se desirau usor si erau si mai fine pentru ten. :)


Sa fie totusi si cateva cosmetice, desi foarte putine, dar poate pe viitor se inmultesc.

Primer-ul matifiant de la Fashionista a facut treaba buna, m-am inteles bine cu el.

Mascara SuperDrama de la Avon a avut viata cam scurta. Mi s-a parut ca s-a terminat/uscat destul de repede. Altfel a fost destul de ok, cu nimic impresionant, totusi.

Pudra Let's Make-up de la Farmasi mi-a placut foarte mult. Dovada sta faptul ca acum am inca una la fel. Matifiaza bine, tine sebumul sub control si confera un aspect natural tenului. Un pret bun pentru o calitate potrivita pentru mine.

Balsamul de buze Cu acid hialuronic de la Inca Rose a fost minunat. Chiar simteam hidratarea o perioada lunga de timp, fara sa imi simt buzele incarcate. Pretul foarte ridicat ma impiedica insa sa il recumpar.

Si ultimul produs este un tratament pentru unghii care s-a intarit si pe care am decis sa il arunc.


Siii, bonus pentru final, va arat cam ce am consumat eu in perioada in care am lipsit. :))))


Sper ca ati avut rabdare sa ajungeti la final :)

Astept sa imi spuneti in comentarii ce produse ati mai consumat voi in ultima perioada.


Comentarii

  1. Thank you for sharing
    New post
    http://www.melodyjacob.com/2017/01/mix-match-satin-and-tulle.html

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac tare mult gelurile de dus de la Avon, miros incredibil, a vara!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr.adevar au arome foarte placute. Sa stii ca am si unele de la Avon care miros a iarna :)
      puup!

      Ștergere
  3. Da' ai consumat ceva, nu gluma! :D Nu am folosit nimic dintre produsele prezentate de tine, insa m-ar tenta cateva. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, pai sa stii ca atunci cand le strangeam, nu mi se pareau atat de multe... :)))
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING