Produse Interesante in Brosura Avon C2/2017

Hey, hey, hey!

Daca tot am lipsit din blogosfera, va dati seama ca nici cu brosurile Avon nu prea am mai fost la curent. Asa ca am zis sa rasfoiesc si eu brosura C2/2017 sa vad ce produse imi atrag atentia. :)

Spre surprinderea mea, am gasit destul de multe produse interesante. Pacat ca sunt la regim de cosmetice. :))) Dar tot am plasat o comanda mica, mica. Va spun la momentul potrivit despre ce produs este vorba.

Dar zic sa pornim la treaba, ca pozele vor fi destul de multe pentru ca, asa cum v-am spus, sunt multe produse ce mi-au incantat privirile.



Bineinteles ca voi incepe cu acest ruj nou ce promite culoare, hranire si hidratare. Pana acum, in mare parte, rujurile de la Avon m-au multumit. Am un singur ruj lichid ce se absoarbe in pliurile din jurul buzelor si dupa cateva minute de la aplicare arata incredibil de inestetic. In rest, rujurile solide pe care le am imi plac mult si chiar fac ceea ce promit. Poate intr-o zi o sa fac o postare cu toate rujurile pe care le am de la Avon si sa va spun acolo mai multe despre fiecare.
Din aceasta noua gama imi plac mult nuantele de maro si grena, perfecte pentru aceasta perioada. :)


Nici mascara nu scapa nementionata. Are si aceasta o formula noua, pentru hranirea si alungirea genelor. Mi se pare si periuta foarte in regula, cel putin pentru preferintele mele. Iar uleiul de cocos si cel de argan parca aduc un plus de incredere. :)


O oferta buna gasim si la gelurile de dus. Mie imi plac acestea cremoase. Pretul de doar 9 lei pentru 500 de ml ma atrage cel mai mult. Desi uneori evit sa cumpar gel de dus in cantitate mare, pentru ca ma plictisesc repede de o aroma, atunci cand am un gel de dus care imi place foarte mult, prefer sa il aleg astfel.


Pensulele de la Avon nu au fost intotdeauna ceea ce mi-am dorit. Am o pensula cu doua capete pentru blush care intr-adevar e superba. Nu pierde fire de par, nu e aspra si blenduieste usor produsele pudra. O am de cativa ani si inca e ca noua. Am mai avut o pensula pentru Pudra din gama Luxe care a fost exagerat de aspra asa ca am renuntat la ea. Dar aceste pensule seamana cu cea pe care o am si imi place asa ca am indraznit sa le acord un loc in aceasta postare. Si un al doilea motiv este faptul ca am comandat si eu pensula cu doua capete pentru sprancene pe care o vanez de multa vreme dar pe care nu o prind mai niciodata pe stoc. :D


Gama de produse cu extract de seminte de Chia imi place foarte mult. Eu am lotiunea tonica, crema si gelul pentru fata. Asa ca atunci cand le-am vazut in oferta, am stiut ca trebuie sa le includ in acest articol. Am numai cuvinte de lauda despre aceasta gama si sper ca in curand sa realizez si un review pentru produsele pe care le detin si le folosesc cu drag.


Un alt produs care mie imi place foarte mult este parfumul Premiere Luxe pe care il gasim de aceasta data impreuna cu o crema de zi regeneranta si cu o masca-gel revitalizanta pentru ochi. Pretul mi se pare foarte bun. Apa de parfum are un miros potrivit pentru iarna. Este o aroma intensa, nu foarte dulce, o aroma de femeie puternica.


Un nou produs care mi-a atras atentia este acest ser corector anti-rid care costa doar 35 de lei, cu o reducere foarte mare. Ma tenteaza, dar inca ma mai gandesc daca sa il achizitionez sau nu. Voi l-ati incercat?


Inca un produs pe care tot aman sa il cumpar este Gelul pentru extragerea punctelor negre. Mereu il zaresc prin brosura, insa ceva ma retine de fiecare data. Cred ca dupa ce mai termin din plasturii pe care ii am, trec la acest gel. :)


Poate stiti ca am avut o perioada in care mastile nu lipseau din nici o comanda. Ei bine, m-am mai linistit in aceasta privinta in ultima perioada. Insa asta nu ma impiedica sa admir o asemenea oferta. :)


Trecem si pe la sectiunea de hainute si admiram rochiiiita grena. Mi se pare ca arata foarte bine. Chiar am cautat multe rochite pentru aceasta perioada si am gasit una tot grena pe care sper sa reusesc sa v-o arat in perioada  urmatoare. A fost singura care mi-a placut din toate punctele de vedere. In rest gaseam doar rochii foarte lungi, pana la jumatatea gambei, care nu ma avantajau deloc. Aceasta in schimb arata exact asa cum mi-as dori sa arate o rochie care sa ma avantajeze. :)


Si ghetutele mi-au atras atentia intr-un mod foate placut. Arata asemanator cu botinele pe care le-am iubit cel mai mult si care au cedat intr-un final. Asa ca poate ar fi vremea sa le gasesc un inlocuitor pe masura. :) Si gentuta gri imi place si mi se pare foarte practica.


Si manusile din stanga arata minunat. Imi aduc aminte de copilarie si cred ca degetutele mele s-ar simti foarte bine daca ar locui impreuna atunci cand ies la zapada. :)


Oferta la sampoane mi se pare buna, doar 11 lei pentru 400 de ml. Am incercat destule variante ale acestei game si cu toate m-am inteles foarte bine.


Despre spumante nu mai pot spune nimic in afara de faptul ca arata delicios. Cel cu ciocolata si portocala e perfect pentru iarna. De ficare data cand da frigul, aleg tot ce miroase a ciocolata si portocale. :)


Si pentru ca Ziua Indragostitilor este dupa colt, cei de la Avon ne-au pregatit cateva idei de cadouri. Pe mine ma tenteaza cel mai mult canile, asa cum bine stiti :))) Dar nici celelalte obiecte nu ma lasa indiferenta. :)


Si ca sa incheiem in forta, am lasat pentru final aceste spumante deosebit de dragalase. Le-as cumpara numai pentru ambalaj, dar cred ca si aromele sunt delicioase. Din nou ciocolata si portocala.. yummy!



Cam asta a fost tot. Sper ca ati avut rabdare pana la final. :) Voi ati comandat ceva din aceasta brosura? Care sunt produsele voastre favorite de la Avon?



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING