Review: Garnier Pure Active 3-in-1

Buna dimineata, fete frumoase!

Imi era dor sa va povestesc despre un produs bun. Si cum cred ca ultimul a fost tot de la Garnier, iata ca ultima perioada a fost dominata de produsele lor. Le-am descoperit la finele anului trecut si de atunci le folosesc constant.

Astazi povestim despre Garnier Pure Active 3-in-1, un produs care pe mine m-a cucerit inca de la prima folosire.


Cred ca v-am mai spus despre tenul meu, dar simt nevoie de precizari, ca sa stiti de unde plecam si unde ajungem. :)

Tenul meu este mixt, gras in zona T si normal, uneori chiar uscat in zona obrajilor. Am zone de descuamare pe langa nas, langa sprancene, asa ca, per total, pot spune ca ma mandresc cu un ten foarte dificil. Are nevoie zilnic de exfoliere, dar nu foarte agresiva pentru ca nici asa nu ii prieste.

Si cand credeam ca nu o sa mai gasesc ceva pe placul lui, iata ca cei de la Garnier mi-au facut o bucurie trimitandu-mi acest produs.


Garnier Pure Active este un produs 3-in-1, laudandu-se cu 3 intrebuintari: gel de curatare, exfoliant si masca. 
Am incercat toate variantele si pot spune ca la momentul acesta, este cel mai bun produs de curatare a tenului pe care l-am incercat pana acum. Nu ma erijez intr-o mare cunoscatoare, dar pentru tenul meu la ora actuala, acesta e cel mai ok produs. :)

Iata ce ne spun producatorii:



Eu folosesc in fiecare zi acest produs de curatare si de cateva ori pe saptamana il las mai mult timp aplicat pe ten, pentru a actiona precum o masca. De fiecare data dupa spalare, tenul meu este foarte fin si neted, nu simt ca m-ar strange, aceasta situatie bucurandu-ma foarte mult. Am observat ca si daca inlocuiesc o zi Garnier cu un alt produs de curatare, am in continuare o piele neteda, ceea ce nu se intampla la alte produse. De aici deduc actiunea pe termen mediu, sa zicem, a acestui produs.
Este inca in teste efectul pe termen lung. :)

Am observat ca micile imperfectiuni de pe frunte au inceput sa dispara si culoarea tenului sa se uniformizeze.

Produsul lucreaza foarte bine si pe partea de sebum. Dar inca nu ma pot pronunta 100% pentru ca l-am folosit doar in perioada rece in care sa zicem ca sebumul e ceva mai bine tinut sub control.

Dar e un produs pe care cu siguranta il voi recumpara si voi vedea astfel cum se comporta si pe timp de vara.





Produsul este o pasta destul de densa, cu particule abazive de duritate mica spre medie. Pot fi folosite in siguranta in fiecare zi pentru ca nu agreseaza tenul, dar totusi daca aveti pielea mai sensibila, puteti alterna cu un produs mai delicat.

Nu se curata foarte usor de pe ten, trebuie un pic insistat, sau mai bine folositi un burete pentru clatire, asa cum procedez si eu de fiecare data. :) Mai ales atunci cand il folosesc pe post de masca. Uscandu-se un pic, devine si mai greu de inlaturat si atunci un buretel Konjac sau unul de celuloza ma ajuta sa indepartez totul mult mai usor.


Las aici si lista de ingrediente, pentru persoanele interesate.

Mie mi-a priit produsul, nu m-a jenat in nici un fel. Nu mi-a provocat reactii urate sau alergice. Dar fiecare ten e diferit asa ca daca stiti ca aveti astfel de probleme, mai bine consultati lista de ingrediente. :)



Pretul este si el unul destul de mic. Pana in 20 de lei, in functie de magazinul din care il cumparati. Tubul are 150 de ml si oricum produsul este destul de spornic datorita densitatii crescute.

In Concluzie, ma bucur ca am descoperit un produs foarte bun, la un pret accesibil si mai ales foarte spornic. :)


Voi ati folosit acest produs? Cum vi se par produsele Garnier?




Comentarii

  1. Am avut si eu gelul asta de curatare si mi-a placut tare mult :)

    RăspundețiȘtergere
  2. In ultimul timp sunt pasionata de produse de genul acesta si cred ca mi s-ar potrivi foarte bine pentru ca avem acelasi tip de ten. Multumim pentru recomandare, trebuie sa il incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud ca articolul ti.a fost de folos. Sper sa iti placa la fel de mult!
      Pupici!

      Ștergere
  3. L-am notat!
    Trebuie sa-l incerc si eu. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. m-am tot uitat dupa el si cand a fost la oferta in dm, dar deja aveam ceva pe acasa, asa ca am renuntat la el. acum imi cam pare rau

    RăspundețiȘtergere
  5. Il am si eu si il folosesc de multe ori cu un burete konjac. Ce e drept, cred ca se apropie de termenul de expirare...si nu stiu daca am consumat jumatate din el. Mi se pare foarte spornic si eficient. La 15 lei cat costa...merita! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING