Review: Nivea Q10 Plus Serum Pearls

Buna dimineata, fete frumoase!
Astazi am dimineata libera si ma simt atat de bine. Nu mai sunt nevoita sa ma ridic din pat in momentul in care ma trezesc, asa ca acum inca ma relaxez alaturi de voi, scriind acest review despre un produs ce a intrat recent in rutina zilnica de ingrijire a tenului, dar care m-a cucerit.

Am participat la campania Buzzaar pentru ca, desi este vorba despre un produs anti-rid, destinat persoanelor peste 27 de ani, am vrut sa-l fac cadou mamei mele. Insa cand l-am primit nu am putut sa il dau mai departe fara sa il testez si eu in prealabil. Si, asa cum mi se intampla de obicei, am ramas foarte placut impresionata de acest produs, incat am ajuns sa il pastrez. Atunci cand mai merg acasa, il mai impart si cu mama mea, insa in principal il folosesc eu.

Pachetul de la Buzzaar a mai inclus inca doua produse:
 Este vorba despre o crema pentru ochi, pe care am pastrat-o eu si o crema pentru ten, anti-rid, pe care am daruit-o mamei mele.

Dar sa revenim acum la subiectul principal al campaniei, si subiectul principal al articolului de astazi, Nivea Q10 Plus Serum Pearls.
Pana sa il primesc, am vazut o multime de reclame despre acest produs si curiozitatea mea a crescut de fiecare data. Abia asteptam sa ajunga la mine pentru ca produsul arata mult prea bine.

Nivea Q10 Plus Serum Pearls este un produs intr-adevar inovator. Pentru mine, este primul ser pe care il folosesc. Cel putin in varianta full size, pentru ca am mai avut cateva mostre pana acum.

Imi place ideea de ser si ma bucur ca am putut sa testez pentru prima data chiar serumul de la Nivea.
Imi place ideea de perle care incapsuleaza serul si ma bucura recipientul transparent care ne permite sa vizualizam continutul. Produsul este eliberat din perle in momentul apasarii pe pompita. In plus, tot legat de ambalaj, imi place faptul ca fundul recipientului se ridica la fiecare utilizare si astfel nu o sa pierd nici macar un strop din produs.

Aplic serumul Nivea Q10 in fiecare zi, dimineata si seara, dupa ce aplic lotiunea tonica. Intra foarte rapid in piele si o singura pompita imi e suficienta pentru a hidrata intreaga fata. Efectul pe care il simt atunci cand masez produsul pe ten e asemanator cu al unui ulei, dar intra rapid in piele si nu lasa la suprafata pelicula aceea uleioasa, care ma enerveaza.

Mirosul produsului nu e tocmai pe placul meu insa am apropiati care spun ca miroase foarte bine. Asadar pot spune ca perceperea mirosului difera in functie de persoana. :D

Despre efectul antirid nu pot spune multe, pentru ca nu aveam decat unele riduri de expresie care au fost vizibil ameliorate. Chiar ma deranjau cele din jurul gurii si ma bucur sa observ acum ca nu mai exista. :)

Nu este un produs comedogenic, ba chiar mi se pare ca mi s-au redus punctele negre de cand folosesc acest produs. Nu stiu daca este el de vina sau faptul ca am mai multa grija de tenul meu. :)


 Pretul recomandat pentru acest produs este de 45 de lei, pentru 40 de ml, un pret foarte ok din punctul meu de vedere, mai ales ca vorbim despre un produs bun. 
Un alt plus ar fi faptul ca poate fi gasit cam peste tot, atat in supermarketuri, cat si in unele magazine mai micute, care comercializeaza produse Nivea. E foarte important ca un produs sa fie disponibil in locurile de unde ne facem de obicei cumparaturile, astfel suntem mult mai tentate sa il cumparam. :)

In concluzie, pot spune ca sunt fericita ca am avut curajul sa il testez eu prima data, pentru ca astfel am descoperit un produs foarte bun, pe care il voi folosi cu regularitate de acum inainte.

Voi ati incercat acest produs nou de la Nivea




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING