Mergem la pescuit?

Buna dimineata, fete frumoase!

Desi vremea buna nu isi face simtita prezenta zilnic si deja am auzit ca spre finalul saptamanii va ploua, tati se bucura ca a venit primavara si poate merge din nou la pescuit. Este o traditie de familie si imi amintesc cu mare drag cum bunicul meu lucra la prostovol toata vara. Ii repara ochiurile si il facea numai bun pentru a prinde cei mai gustosi pesti. Acum e totul mult mai simplu. Poti achizitiona toate instrumentele direct online, cu dimensiunile pe care le necesiti, fara a mai fi nevoie sa lucrezi singur sa impletesti asa ceva. Am gasit prostovol Romnets si mi se pare ca munca pescarilor de astazi s-a usurat fantastic de mult.

Pe acest site iti poti personaliza prostovolul si acesta iti va fi livrat exact dupa indicatiile pe care le oferi. In plus, este un partener de incredere care ofera produse de calitate pescarilor amatori dar si celor profesionisti.
Cand eram mica, ieseam si eu la pescuit, cu undita, bineinteles, pentru ca era doar ceva de relaxare, nimic mai mult. Insa cum nu prea suport sa vad pestii chinuindu-se, am renuntat la acest sport si m-am dedicat altora. :)

Acum ca a venit primavara imi doresc sa profit de acest anotimp la maxim. Am inceput cu plimbarile care s-au indesit considerabil. Am gasit locuri noi pe care le-am asociat cu lectura. Deja ma vad stand in luminisul pe care l-am descoperit, cu o carte buna in brate si cu o sticla de apa plata cu lamaie langa mine. Daca viitoare cand voi merge acolo, cu siguranta o sa iau si o paturica si o sa profit de cateva momente de liniste, de verdeata, de aer curat.

Daca in orasele mai mari au loc fel de fel de festivaluri, la noi in oras avem parte de asa ceva doar toamna. Pana atunci insa, trebuie sa ne facem singuri sederea mai placuta sau sa vizitam alte orase in timpul evenimentelor de care pomeneam mai sus.




Voi ce hobby-uri aveti pe timp de primavara? Ce planuri aveti pentru acest sezon? Va place sa mergeti la pescuit?



Comentarii

  1. Ce frumos! Nici eu nu suport să văd animale chinuindu-se, dar în sinea mea păstrez mult respect pentru pescari, pentru oamenii care se îndeletnicesc cu așa ceva. Tati se mai duce și el la pescuit, însă doar cu undița. M-a luat și pe mine o singură dată, dar m-am plictisit căci peștii nu trăgeau mai deloc :).

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur sa aud ca si taticul tau are aceleasi hobby-uri ca si al meu. :)
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING