Beauty and Books Haul: Aoro, B.U. (The Cover), Libris, Nivea (Buzzaar)

Buna dimineata, fete frumoase!

Iar s-au adunat cateva pachetele asa ca am asteptat cumintitca sa vina vineri si sa vi le pot prezenta, cu scopul de a va inspira pentru viitoare cumparaturi.

Primul pachet care a ajuns in posesia mea a fost cel de la Aoro. Am vrut initial sa vi-l prezint separat dar era prea micut asa ca am asteptat sa ajunga si urmatoarele colete pentru a avea mai mult material pentru voi.

De la Aoro am ales de data aceasta doar 3 produse, dar de toate aveam neaparat nevoie:
Am ales o crema pentru fata cu SPF 30 de la Uriage. Este destinata tenului mixt sau gras, asa ca e potrivita pentru mine. Am incercat-o si pana acum pot spune ca imi place, dar am nevoie de mai mult timp pentru a ma exprima corect si complet. :)

Urmatorul produs trecut pe lista a fost gelul de curatare de la Neutrogena care promite sa ma scape de luciul inestetic dar si de porii mariti. Astept deocamdata sa dau gata si ultimul strop din gelul pe care il folosesc in prezent si apoi voi supune la teste si acest produs.

Ultimul, dar nu cel din urma, a fost deodorantul spray Rexona Invisible. Am inceput sa folosesc doar deodorantele spray pentru ca desi imi provoaca stranuturi si ma fac sa stramb din nas, imi plac cel mai mult. Roll-on-urile nu mi-au placut niciodata pentru ca trebuie sa astept sa se usuce pielea, iar stick-urile pateaza hainele mult prea des iar pe timp de vara sa aduna in pliuri si din nou nu prea le suport. Asa ca eu raman la spray-uri.


A urmat un colet surpriza. Am primit intr-o dimineata un telefon de la un curier ce ma anunta ca peste cateva ore va veni sa imi inmaneze un pachet. Nu stiam despre ce e vorba pentru ca adresa era cea de la parinti si eu nu mai asteptam colete decat la Constanta. Si pentru ca surpriza sa fie surpriza, nici nu am intrebat despre ce e vorba, ci doar am asteptat sa ajunga.
Si nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit cea mai noua gama de la B.U. si anume B.U. My Secret:
Pachetul a venit din partea The Cover si m-a bucurat peste masura. Chiar cu vreo 2 zile inainte citisem despre concursul lor si as fi vrut sa particip pentru agenda. Nu stiu daca v-am mai povestit, dar eu sunt innebunita dupa tot ce inseamna papetarie, aici intrand si agendele. Asa ca atunci cand am deschis pachetul si am zarit aceste produse, nu am putut decat sa sar in sus de bucurie.

Apa de toaleta si spray-ul pentru corp miros fantastic. Nu stiu daca va puteti imagina un miros delicios, fructat, dulce, dar care sa nu fie deloc greoi. Eu sunt mare fana a aromelor fresh dar aceasta aroma, chiar fiind dulce, m-a cucerit si ieri am profitat la maxim de iesire ca sa ma invalui in aceste note fermecatoare.

Agenda si pixul sunt pentru mine cadoul ideal. Imi place ca agenta e cu spirala, pentru ca astfel, daca o folosesc la stagii, pot rasuci foile pentru a nu sta cu agenda rasfirata. :D
In plus, am apreciat foarte mult mesajul personalizat din interior.
Multumesc din suflet Elenei de la The Cover pentru acest cadou minunat.


Si ca sa nu uitam nici de lectura printre atatea bunatati cosmetice, am primit saptamana aceasta si pachetul de la Libris, cu doua carti pe care mi le doream de multa vreme:
Este vorba despre primul volum din seria Eve, a Annei Carey. Urmaream de multa vreme aceasta carte dar mereu gaseam altceva de comandat dar iata ca i-a venit vremea. O sa va povestesc despre ea cat de curand.
Si bineinteles ca nu puteam rata nici ultimul volum tradus din seria lui James Patterson si anume A 8a Marturisire. Sunt curioasa ce crima vor mai rezolva de data aceasta fetele de la Crime.


Ultimul pachet, cel dupa care am alergat la propriu, a venit ieri din partea Nivea, prin intermediul echipei Buzzaar.
Ieri am venit de la Constanta si am primit de dimineata mesaj de la curier. Nu ajunea in timp util asa ca a trebuit sa merg eu dupa pachet, pentru ca nu voiam sa plec in vacanta fara el. :D
Am descoperit in Buzz-kit noua crema Nivea Wow pe care abia astept sa o testez. Promite o absorbtie rapida, asa ca probabil va fi pe placul meu. Alaturi de crema s-au mai aflat 20 de mostre pe care le voi imparti cu prietenele mele, dar si o perie semnata Nivea. Toate produsele au fost depozitate intr-o gentuta pentru cosmetice. 
Sunt foarte curioasa despre efectele acestei creme si daca intr-adevar se absoarbe rapid, presimt ca va devenit una din favoritele mele.


Si iata ca am ajuns si la finalul postarii de astazi. Sper ca v-am fost de ajutor cu aceste noutati.
Voi ce bunatati ati descoperit in ultima perioada? Va astept sa mi le impartasiti in comentarii.

Comentarii

  1. Numai bunatati ❤ Sa le folosesti pe toate cu drag! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm, cumintica cica! Ne instiga la greu si se numeste "cumintica"! :P :))) dar te iertam pentru ca te iubim! <3

    De-abia astept review-uri la acea crema Uriage si la gelul Neutrogena (chiar daca il iubesc pe Avene Cleanance)!

    Sa te bucuri de toate, frumusico!
    Te pupacesc, te imbratisez strans si-ti doresc sarbatori fericite! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) iti multumesc, draga mea :* eu zic totusi ca nu am facut excese. :D

      vin , vin si cu review-uri cat pot de repede. :D
      multumesc, draga mea! te pupacesc :*

      Ștergere
  3. Eu nu mai stiu daca voi primi coletul de la Buzzaar, mi-au spus intai ca nu sunt acceptata, apoi m-au sunat sa-mi spuna ca sunt, mi-au dat e-mail ca sunt, dar tot nu a venit nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper ca l-ai primit pana acum. :D
      si la mine s-a intamplat la fel cu telefonul. :)
      pupici

      Ștergere
  4. ce de noutati! sa te bucuri de ele!

    si eu am multe adunate :)).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING