Promisiunea



Nu stiu altii cum sunt... dar eu... atunci cand vine vorba de cumparaturi online sunt intotdeauna sceptica.
Nu am avut niciodata incidente neplacute...dar mereu exista o urma de indoiala pentru ca niciodata nu stii ce se gaseste in coletul pe care tu deja l-ai platit.
Asa ca incerc sa ma orientez destul de bine si sa ma informez de la persoane care au mai mare experienta in domeniu atunci cand trebuie neaparat sa comand ceva online.

Anul trecut pe vremea aceasta imi cautam un laptop... si tot ce gaseam in magazinele de specialitate depaseau bugetul meu. Urmarind magazinele online am observat ca se gaseau oferte mult mai bune si mult mai multe modele de unde sa pot alege. Preturi pentru toate buzunarele... preturi pe care nu le-am gasit in magazinele fizice.

Dupa "lupte seculare care au durat aproape 30 de (ani) zile" cum ar spune Catavencu :), lupte cu teama de a nu da multi bani pe ceva ce nu vad inainte sa platesc, m-am incumetat sa dau comanda. De fapt am facut-o la indemnul iubitului meu care mai cumparase din magazine online




Magazinul de la care am comandat avea ca si slogan "Promisiuni respectate, din 1999", ceea ce l-a clasat pe primul loc in topul magazinelor online de specialitate pentru ca pentru mine este foarte important ca un producator sau un magazin sau chiar un produs.. sa faca tot ceea ce promite.
Sunt foarte mult reclame false care ne tenteaza pe noi consumatorii sa cumparam produse care nu sunt la fel de bune pe cat le prezinta producatorii..... sau magazine care ofera multe in teorie dar mai nimic in practica.

De la un magazin online am mai multe asteptari printre care o buna relatie vanzator-cumparator. Adica atunci cand am nelamuriri privind un produs sa imi raspunda cineva rapid la intrebarile si neclaritatile pe care le am.
Imi mai doresc o livrare in bune conditii... chiar daca asta depinde si de firma de curierat... consider ca magazinul online trebuie sa tina cont si de acest aspect.
Livrarea trebuie executa in timpul indicat pe site... sa nu depaseasca 4 zile in orice localitate din tara.
Coletul trebuie sa contina toate produsele comandate si cadourile (daca exista) semnalate pe site.
Consider ca aceste lucruri trebuie indeplinite de orice magazin online...fara exceptie.
Dar cum nu sunt multe care sa respecte aceste conditii.... este normal sa ma orientez spre cele care intrunesc toate cerintele descrise mai sus.

Eu cand fac o promisiune...indeplinirea ei devine prioritara pentru mine. Si de aceea am aceleasi asteptari si de la cei din jur.
Atunci cand cineva promite ceva... asteptarile mele cresc substantial si atunci cand acestea nu sunt indeplinite... dezamagirea este cu mult mai mare.
Am fost dezamagita de multe produse care promiteau minuni si pe care nu le realizau nici macar in parte... si de aceea imi doream mult sa gasesc magazinul care sa ofere tot ceea ce promite.
Si l-am gasit: Oktal intr-adevar isi respecta promisiunile.... fiind un magazin cu traditie din 1999 care nu se dezice.
Oktal este tot ce imi doresc de la un magazin online si ma bucur ca l-am descoperit.



Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012.









Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING