Adventureland


Vara asta mi-am pus in cap sa invat sa merg pe bicicleta.
Si, asa cum era de asteptat, tot greul a cazut pe iubitul meu. El trebuia sa se ocupe de lectiile mele. :)
Deja ma simteam prost ca nu stiam sa merg pe bicicleta, asa ca m-am tinut de el pana a fost de acord sa ma invete.
Am imprumutat o bicicleta de la un prieten care a fost dornic sa ma ajute in procesul de invatare.
Cu chiu cu vai am reusit sa merg cat de cat ok, fara sa ma tina, dar era ceva mai greu cu pornitul.
Spre sfarsitul verii ne-am hotarat sa mergem la munte. Nu mai mersesem de mult si imi era dor de o escapada romantica dar si plina de aventura. Ne-am pus de acord relativ repede si fara sa facem prea multe pregatiri, ne aflam deja pe drum.
Nu am avut timp sa facem nici macar rezervari dar asta mi-a placut mult mai mult pentru ca se apropia mai mult de conceptul meu despre aventura. :)
Cand am ajuns, ne-am cazat la prima pensiune pe care am intalnit-o si cred ca a fost cea mai inteleapta decizie. Proprietarii erau atat de ospitalieri si ne-am simtit atat de bine in compania lor, ca nu ne mai doream sa plecam. :D
Aveam atat de multe activitati pe care gazdele ni le propuneau, ca nici nu stiam ce sa alegem mai intai. Dar eu tanjeam dupa bicicleta mea de acasa, bicicleta care in ultimele zile devenise o parte importanta din viata mea. Nu exista nici o zi in care sa nu exersez macar putin si imi parea rau ca nu mai puteam sa o fac pana la intoarcerea acasa. 
Dar, iubitul meu, probabil a vazut ca imi doresc atat de tare sa continui sa invat incat mi-a facut cea mai frumoasa surpriza si a inchiriat doua biciclete pentru a continua sa exersez si in vacanta.
Mi-a placut enorm ceea ce a facut pentru mine pentru ca imi doream teribil sa reusesc sa ma plimb cu bicicleta asa cum el o facea. :)
Totul a fost superb in vacanta si aventura a fost continua timp de o saptamana. Oricum fiecare clipa petrecuta impreuna cu iubitul meu este superba, dar acea vacanta a fost de neuitat.
Acum pot spune ca reusesc sa tin pasul cu el intr-o plimbare cu bicicletele si imi place tare mult.
Viata alaturi de el e o aventura ce imi doresc sa nu se sfarseasca.




Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING