Nu exista "fara el"


Nu stiu voi cum sunteti, dar eu, atunci cand aleg un laptop, ma orientez dupa culoare.. :)))

Nu... am glumit... dar totusi si culoarea e un criteriu dupa care aleg un laptop.
Iubitul meu... dragul de el... este responsabil cu toate alegerile mele in materie de IT. Niciodata nu aleg ceva din acest domeniu fara el.
Nu pot spune ca nu ma pricep deloc... am unele idei despre ce ar face ca un laptop sa functioneze mai bine.. dar nu ma pasioneaza foarte mult acest subiect.
In schimb... iubitul meu adora acest domeniu asa ca eu ii fac unele favoruri atunci cand il rog sa ma ajute... si normal.. niciodata nu ma refuza.
Ce m-as face fara el?
Recunosc ca uneori sunt un pic comoda si chiar daca probabil as sti sa rezolv o problema legata de laptop sau calculatoare in general... prefer sa il las pe el sa se descurce... ii ia mult mai putin timp. :)

Sunt la fel de comoda si atunci cand vreau sa imi aleg un laptop. Adica prefer sa il las pe el sa caute in magazinele online un laptop care stie ca mi s-ar potrivi.
Eu de obicei ma orientez dupa capacitatea RAM, dupa frecventa procesorului... dar de ce? Ce reprezinta acestea? Nu prea stiu... si tocmai din acest motiv aleg sa il las pe el sa faca toata treaba.
Se pricepe... ii face placere... asa ca cine sunt eu sa ii fur aceasta mica iubire.. :)

Dupa ce ma mai orientez eu? dupa capacitatea HDD pentru ca am nevoie de o memorie foarte mare sa stochez toate informatiile. Si cred ca un HDD cu o capacitate mare isi doreste oricine.

Cam astea sunt criteriile despre care eu stiu si dupa care ma orientez cat de cat. Dar bineinteles ca mai conteaza si placa video.. si placa de sunet si multe altele despre care eu chiar nu stiu sa va spun nimic pentru ca iubitul meu face toata munca grea.. :D Ei bine .. nu e chiar grea pentru el :).

In primul an de facultate... eram foarte dezorientata... totul se misca la viteza maxima.. inclusiv cursurile... Nu apucam sa scriu totul si atunci am realizat ca am nevoie de un laptop.
Bugetul de student este destul de restrans asa ca aveam nevoie de un laptop ieftin dar bun.
Nu aveam timp sa merg in magazine fizice asa ca m-am orientat spre cele online.
Imi doream un laptop care sa functioneze ok si sa ma tina macar pana termin facultatea...
Asa ca i-am dat o tema iubitului meu.. si anume sa imi caute un laptop potrivit.
Am uitat sa va spun inca un criteriu foarte importat pentru mine in alegerea unui laptop - durata bateriei... imi doresc sa reziste cat mai mult bateria.. si mi-as fi dorit un laptop cu baterie cu 6 celule dar nu se incadra in bugetul meu asa ca am ales un laptop cu baterie de 3 celule.
M-am descurcat foarte bine si cu acest laptop dar in unele momente mi-as fi dorit ca bateria sa reziste un pic mai mult pentru ca aveam 3 cursuri unul dupa altul si bateria nu rezista fara o reincarcare.
Bineinteles ca un netbook are o baterie ceva mai rezistenta.. dar eu imi doream un laptop.

In concluzie.. traiasca iubitul meu... :D sa ma ajute in continuare in acest domeniu... dar bineinteles ca nu numai.. :D:D pentru ca fara el... nu.. nu exista "fara el".






Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012


Comentarii

  1. Traiasca prietenii nostri. ;))
    Nici nu pot lua nici o decizie fara sa apelez la cunostintele sale i domeniu. :):*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING