Review: Apa Micelara Nivea

Buna dimineata, fete frumoase!

Si saptamana aceasta m-am bucurat de o mini-vacanta asa ca pot spune ca sunt in forma foarte buna. :) Daca nu aveam de invatat pentru cateva examene de saptamana viitoare, ar fi fost si mai bine, dar cu toate acestea am putut sa ma bucur de aceste zile libere. :)

Am inceput chiar si o noua carte si in curand o sa va povestesc despre ea si pe blog.

La vama a sosit si cel de-al treilea pachetel, dar abia luni ajung sa il iau. Dupa aceea o sa urmeze si o postare cu noutati.

Dar pana atunci zic sa ne ocupam de ce avem astazi pe lista si anume Apa Micelara de la Nivea:


Pana sa iau aceasta apa micelara, va povestisem deja despre micelara de la Garnier care este ieftina si buna. Isi face treaba exemplar si as recumpara-o fara sa stau pe ganduri. Si va mai povestisem despre micelara de la Bioderma care desi este mai scumpa, este mai catifelata. Stiu ca suna aiurea dar eu asa o percep pe ten. Si va spuneam in review-ul aferent ca daca as gasi-o la reducere, as recumpara-o si pe aceasta.

Dar ce te faci cand blogosfera vuieste despre Micelara de la Nivea? Ei bine, nu-ti ramane altceva de facut decat sa o incerci si tu sa vezi care e treaba.



Si biiiiine am facut! Chiar foooarte bine!
Se aseamana atat de mult cu micelara de la Bioderma (in opinia mea, proprie si personala), incat cred ca i-am gasit inlocuitorul perfect. Asa ca daca nu isi va schimba formula prea curand, cred ca va deveni preferata mea dintre toate micelarele incercate. A nu se intelege ca celelalte nu sunt foarte bune. Ci doar ca aceasta se muleaza mai bine pe asteptarile si nevoile tenului meu.

Si o sa incep cu ambalajul care este destul de asemanator cu cel de la Micelara Garnier insa mi se pare ca dozeaza ceva mai bine cantitatea de produs si nu risc sa fac risipa.

Raportul pret/cantitate este usor mai slabut fata de cel al micelarei de la Garnier insa compenseaza prin formula.

Asa cum va spuneam mai sus, mi se pare mai catifelata. Adica atunci cand trec discheta demachiata pe ten, o simt ca si cum ar fi imbibata in ceva mai cremos, nu doar intr-o apa. Mi se pare mai blanda si mai placuta pe ten, acesta fiind punctul ei forte. Cel putin pentru mine. Probabil uleiul de seminte de struguri din compozitie face minunile acestea. :) Nu mai zic de faptul ca imi simt pielea usor hidratata dupa folosire, fara senzatie lipicioasa sau de strangere.

Puterea de demachiere este foarte buna. Curata totul intr-o clipita. Imi place ca o pot folosi chiar si pentru mascara ceva mai greu de demachiat. Va spuneam eu ca am o mascara de la Avon care e foarte rezistenta si imi da dureri de cap la demachiere. Daca am rabdare, o indepartez destul de bine cu micelara de la Nivea. Daca nu am rabdare, apelez la un bifazic ce stiu ca e special conceput pentru asa ceva. :)

Pretul este de 13-15 lei pentru 200 ml de produs (in functie de magazinul din care o achizitionati). Mi se pare o apa micelara destul de spornica, poate din cauza faptului ca are o putere mare de curatare si nu tebuie insistat cu foarte multe dischete demachiante. :)


Acestea fiind spuse, ma declar foarte multumita de micelara de la Nivea si ma bucur ca am descoperit-o. Din ce am mai vazut prin magazine, mi-as mai dori sa incerc micelara de la Balea, sa vad daca se poate ridica la acest nivel. Ce-i drept, Nivea a ridicat destul de mult stacheta. :D

Voi ati incercat-o? Cum vi se pare comparativ cu alte micelare?



Comentarii

  1. am avut si eu micelara de la Nivea si sunt foarte multumita de ea, in schimb Balea..nu mi-a placut deloc si am scapat de ea cu prima ocazie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca mi.ai spus asta :) deja nu ma mai tenteaza atat de tare :)
      Pupici!

      Ștergere
  2. Inca nu am incercat-o, doar pe cea de la Garnier. Dar chiar am vazut ca toaaata lumea o lauda :)) deci trebuie sa fie buna, ma gandesc! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am cumparat.o tot din cauza laudelor si s.au dovedit a fi fondate. :) daca ai ocazia, eu zic sa o incerci :)
      Pupici!

      Ștergere
  3. Am si eu aceasta apa micelara dar inca nu am folosit-o,indata indata ii vine si ei randul

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu o gasesc mai apoasa decat celelalte si nu e favorita mea, dar nu e rea.
    Are un review si la mine pe blog.

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum, din tot ce am incercat, mie imi place cel mai mult. Dar ma mai tenteaza sa incerc si altele :)
      Pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING