Cadouri de Craciun

Buna, fete frumoase!

Cred ca acest subiect este poate subiectul meu favorit. Cred ca as putea scrie despre cadouri de Craciun pagini intregi. Si sunt convinsa ca nu doar eu ma aflu in aceasta situatie. Orice persoana care adora surprizele, poate vorbi ore intregi despre acest subiect. :)

Imi place enorm sa caut cadouri, imi place sa ii bucur pe cei dragi. Desi poate de multe ori nu nimeresc exact ceea ce si-ar dori, stiu ca mi-am dat tot interesul si vreau ca fiecare cadou pe care il daruiesc, sa aiba povestea lui.

In perioada sarbatorilor de iarna, simt ca este o atmosfera propice pentru cautarea cadourilor. Daca atunci cand cumpar ceva pentru o zi de nastere, nu simt la fel de multa implinire, ei bine, atunci cand vine vorba despre Craciun, sufletul mi se umple de bucurie si as vrea sa am un buget mult mai mare pentru toate cadourile pe care mi-as dori sa le daruiesc.

Anul acesta am descoperit un nou magazin de unde ma pot inspira pentru cadourile de Craciun. Este vorba despre Decorix si deja mi-am facut cateva planuri pe care vreau sa le impart cu voi. Este un magazin online care ofera atat de multa pentru casa, incat probabil as avea o foarte lunga lista de dorinta daca as adauga tot ce visez sa cumpar. :)

Cadourile pentru Craciun de la Decorix pe care mi-as dori sa le daruiesc anul acesta, sunt urmatoarele:
Pentru iubitul meu as alege aceste globuri personalizate de la Decorix, in care as adauga imagini cu noi. El este un impatimit al decoratiunilor pentru Craciun asa ca astfel de decoratiuni personalizate cred ca i-ar fi pe plac. :)
Este un cadou simplu, dar care va fi foarte bine primit.

Pentru o nepotica as alege cu siguranta un ursulet de plus personalizat. S-ar bucura sa descopere pe rochita ursuletului chiar numele ei. :) Cred ca un copil se va bucura intotdeauna de o jucarie de plus, mai ales daca e si personalizata.

Pentru cea mai buna prietena as opta pentru o bratara cu diverse motive. Aceasta are motive egiptene si daca prietena ta cea mai buna este fascinata de aceasta cultura, va fi foarte incantata de o bratara chiar de acolo.

La Decorix sunt atat de multe idei de cadouri pentru Craciun, incat as sta probabil pana maine dimineata sa vi le arat pe toate cele care imi plac. :) Dar nu vreau sa va plictisesc asa ca ma voi opri la trei. :) Va astept si pe voi cu alte idei. :)






Comentarii

  1. Imi place ideea acelor globulete, imi face cu ochiul si bratara! Dia mea ar alege, fara ezitare, ursuletul! :)
    Sarbatori fericite iti doresc, scumpa Dienusa!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti plac. sunt dragute si cred ca ar arata minunat intr-un bradut grasunel. :D
      de Dia nici nu ma indoiesc. si eu cred ca l-as alege. D
      multumesc mult pentru urari si sper ca ai avut si tu sarbatori minunate!
      pupici!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti place. eu ador bratarile cu charm-uri .D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING