Fotografii

Buna, fete frumoase!

Nu stiu cum sunteti voi, dar pe mine ma apuca de multe ori nostalgia vremurilor trecute si stau si ma uit la fotografii pentru a-mi aduce aminte de momentele frumoase.

Imi place mult mai mult sa rasfoiesc un album foto, decat sa privesc pe ecranul laptopului. Desi a doua varianta este mult mai confortabila si mai putin costisitoare, parca nimic nu se compara cu fotografiile clasice, care infatiseaza perfect imaginea momentului respectiv.

Acum putem avea totul chiar acasa. Nu avem nevoie decat de hartie foto si de o imprimanta si totul se rezolva de la sine. Nu mai trebuie sa mergem la cineva cu experienta, nu mai avem nevoie de aparatul de fotografiat al bunicii, ci ne putem servi de cel pe care il avem, ba chiar de telefon, si sa avem niste poze de toata frumusetea.

Nu stiti unde ati putea gasi hartie foto? Nimic mai simplu. La Cartuseria.ro avem toate cele necesare pentru a ne bucura de fotografiile pe care ni le dorim.
In plus, pentru ca hartia fotografica are o anumita dimensiune, putem scoate si noi fotografii mai mari decat cele obisnuite.

Le putem pune apoi in rama sau le putem agata de perete si astfel avem aceste amintiri vii in memoria noastra.
Avand la indemana o multime de programe de editare, ne putem modifica fotografiile dupa bunul nostru plac. Nu mai suntem nevoiti sa acceptam fotografiile exact asa cum sunt ele ci le putem imbunatati calitatea sau putem adauga anumite efecte.
Astfel vor exemplifica mult mai bine momentele pe care ne-am dorit sa le imortalizam.

Nu vor mai exista ochi rosii, nu vor mai exista ochi inchisi, pentru ca avem posibilitatea de a alege exact ce fotografii dorim sa imprimam. Daca inainte nu stiam exact ce surpriza vom avea in momentul developarii, acum totul este mult mai usor. Vom alege chiar noi imaginile pe care ni le dorim in album.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING