Cartea saptamanii: Audierea

Buna dimineata, fete frumoase!

A venit frigul cu adevarat. Daca pana acum ne mai fofilam noi si mai prindeam cateva raze de soare si cateva zambete, de o saptamana abia reusesc sa ma incalzesc. Nu imi place frigul si nu cred ca imi va placea vreodata. :)

Si pentru ca am inceput cu premiere, zic sa continuam tot asa. :D Nu imi aduc aminte daca pana acum m-am mai abatut de la ziua de joi de cand am inceput colaborarea cu toate aceste fete minunate, dar din pacate saptamana aceasta chiar nu am reusit sa ma incadrez in tipar dar voiam neaparat sa va povestesc despre  Audierea inainte de sfarsitul saptamanii. :)


Inca de cand am primit-o va spuneam ca imi doresc sa incep cartile autorului John Lescroart pentru ca sunt multe care mi-au atras atentia. Am inceput cu Audierea  si voi continua cu celelalte. :D Voi mai alterna si cu alti autori pentru ca nu rezist in fata nici unei carti si le devorez pe toate pe care le prind. :D

Am avut ieri un colocviu si in secunda 2 dupa el, am inceput o carte. :D Am dus un dor fantastic pentru ca in perioada in care am invatat, nu am reusit sa mai citesc nimic. :D

Sa revenim la subiectul postarii de astazi, pentru ca iar ne abatem si nu imi doresc asa. :D

Romanul acesta are in prim plan biroul de Criminalistica din San Francisco, dar si sistemul judiciar impreuna cu hibele lui.
Atunci cand Abe Glinsky primeste un apel si este instiintat de moarte unei tinere procuroare, nimic nu pare sa fie iesit din comun. Asta doar pana cand afla de numele acesteia si ramane socat. Este vorba chiar despre fiica lui. Dar nimeni nu trebuie sa stie asta. Nici macar victima nu isi cunostea adevaratul tata, si totul trebuie sa ramana in continuare secret.
Insa Glinsky nu se poate detasa de caz asa cum ar fi facut in mod normal, ci se implica din ce in ce mai multe. Ia totul personal si isi doreste pedeapsa maxima pentru asasinul fiicei sale.

Un vagabond recunoaste initial crima, insa dupa ce se trezeste de sub efectul substantelor narcotice, nu isi mai aminteste exact ce s-a intamplat in seara cu pricina. Vagabondul insa nu este totusi un oarecare. Sora lui isi roaga un prieten sa il ajute, un avocat de succes. Insa intamplarea face ca acest avocat sa fie cel mai bun prieten al lui Glinsky.

Caile sunt foarte intortocheate si autorul ne introduce treptat intr-o lume judiciara care are multe defecte. O carte complexa, care te face sa iti doresti sa descoperi cat mai multe.
Nu vreau sa va mai povestesc pentru ca o sa va ametesc asa ca ma limitez la a va spune ca este o carte ce merita citita cu atentie. :)

O puteti gasi in aceasta librarie online, la o reducere actuala considerabila. :) In plus, aveti si transport gratuit. :)


Comentarii

  1. Drăguț blog!
    Aș fi foarte fericit dacă ai putea participa la concursul meu, sunt micuț și vreau să cresc: http://falled.blogspot.ro/2014/11/concurs-sponsorizat-de-librisro.html. Premiul este un voucher de 40 lei pentru Libris.ro! Sună tentant, nu?

    Mulțumesc frumos și scuze pentru deranj! Andrei

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING