Un nou tratament cu Electronic Doctor

Buna, fetelor!
Data trecuta cand v-am vorbit despre Electronic Doctor v-ati aratat foarte interesate despre preturi si despre mai multe detalii in ceea ce priveste sedintele. Inca nu am ajuns la clinica dar daca toate lucrurile vor decurge bine, saptamana viitoare voi suna pentru programare si sper ca intr-un timp cat mai scurt sa va pot povesti si despre cateva rezultate in ceea ce priveste tratarea diferitelor probleme cu ajutorul Electronic Doctor.

Dar, pentru ca inca din titlul acestei postari va spuneam despre un nou tratament, trebuie sa stiti ca acelasi aparat care face minuni in ceea ce priveste vergeturile, ridurile sau caderea parului, poate fi folosit si in tratarea parodontozei.

Parodontoza este o afectiune ce se intalneste destul de frecvent in randul populatiei. Aceasta se manifesta prin distrugerea osului ce sustine dintele iar acesta incepe sa se miste. Cel mai intalnit simptom pentru aceasta afectiune este sangerarea gingivala sau gingivita.


Afectarea gingiei duce in timp la probleme si mai grave, cum ar fi mobilitatea dentara. Trebuie sa avem mare grija de dintisorii nostri, daca ne dorim sa ne bucuram de ei multa vreme.

Eu ma confrunt cu ceva sangerari gingivale si am incercat o multime de paste de dinti care promit o ameliorare a acestei probleme dar nu am observat in timp nici o imbunatatire.
Asa ca atunci cand am auzit ca Electronic Doctor promite sa lupte si impotriva parodontozei prin regenerarea tisulara, am spus ca trebuie neaparat sa incerc si eu acest tratament.

De obicei nu imi pun mari sperante in nici un fel de tratament, pana cand nu observ chiar eu imbunatatiri asa ca nu voi lauda inca nici Electronic Doctor. Dar daca voi avea ocazia sa merg si la un cabinet stomatologic pentru a-l incerca, sa fiti sigure ca voi reveni si cu o postare dedicata acestei probleme, sau, mai bine zis, acestei rezolvari. :)







Mi se pare o foarte buna metoda de a salva dintisorii care incep sa se miste. Daca majoritatea stomatologilor recomanda extractia dentara urmata de un implant, iata ca de data aceasta avem parte de o altfel de recomandare, care nu trebuie deloc trecuta cu vederea.
Orice tratament care ne permite sa ne pastram integritatea organismului trebuie luat in considerare si abia dupa ce observam ca acesta nu are efect, trebuie sa ne orientam spre extractie si altele asemenea.
Dar, atata timp cat exista o posibilitate, eu o sa incerc sa ma agat de ea si sa va povestesc apoi si voua despre experienta traita. :)




Cum vi se pare acest tratament? Ati avea curaj sa il incercati?
Voi aveti probleme cu sangerarea gingivala?


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING