Review: Crema Matifianta Gerocossen Melcfort

Buna dimineata, dragutelor!
O noua saptamana rasare astazi sub ochii nostri. Cand ma uit pe fereastra si vad soarele atat de binevoitor, ma rog sa fie asa intreaga saptamana.
Eu am parte de un weekend un pic prelungit asa ca inca lenevesc in patutul meu si ma bucur de aceste cateva zile libere.
Ieri am petrecut o zi superba alaturi de familie si sper ca de acum inainte, astfel de zile sa fie din ce in ce mai dese.

Ca sa incepem saptamana cu dreptul, propun pentru examinare Crema Matifianta din gama Gerocossen Melcfort, o crema pe care o ador si pe care am folosit-o in fiecare zi de cand am primit-o din partea Gerocossen.

Consider potrivit sa incep cu unele informatii generale despre Gerocossen, pentru a afla de ce iubesc produsele lor. Este o firma infiintata in anul 1990 si are sediul in Bucuresti, fiind una din cele mai moderne firme producatoare de cosmetice din Romania.
La Gerocossen gasim linii de cosmetice pentru ingrijirea tenului si a parului, care folosesc principii active naturale extrase din plante, flori si cereale.

Pe langa faptul ca iubesc produsele romanesti, sunt incatata si de ingredientele naturale folosite in pondere cat mai ridicata. Asa ca, nu exista nici un motiv pentru care eu sa nu iubesc produsele Gerocossen.
Am incercat pana acum mai multe dintre produsele lor si despre cateva nu v-am vorbit inca. Dar urmeaza in zilele urmatoare mai multe review-uri pentru a va convinge si pe voi de calitatea acestor produse.

Dar, eu zic sa revenim acum la subiectul zilei, mai precis la Crema Matifianta Gerocossen Melcfort.
Extractul de melc este foarte cunoscut printre ingredientele cosmetice, pentru beneficiile pe care le are in procesul de vindecare si cicatrizare. Dar, pe langa aceste proprietati importante, trebuie stiut ca aceasta crema este si un exfoliant usor, indepartand celulele moarte de la suprafata pielii, este antiseptica, stimuleaza sinteza colagenului si a elastinei si are proprietati antioxidante, protejand tenul impotriva radicalilor liberi si a radiatiilor UV.
Pentru a fi matifianta, aceasta crema contine in compozitie si argila, care regleaza secretia de sebum si reduce aparitia cosurilor.

Luand pe rand fiecare proprietate, eu pot spune din experienta ca aceasta crema face exact ceea ce promite. Stiti ca am probleme cu exfolierea pielii in jurul nasului. Ei bine, in perioada in care am folosit aceasta crema, tenul meu era neted pe toata suprafata, fara a mai exista zone inestetice, cu diverse cojite de exfoliere. Celulele moarte au fost tinute la distanta si eu m-am simtit mult mai bine.
Aveam pe barbie cateva urme de la niste monstruleti mai vechi, urme ce nu mai voiau sa dispara. Dar, cu ajutorul acestei creme s-au mai estompat. Sper ca dupa inca o perioada indelungata de folosire, sa dispara complet.
A tinut la distanta si monstruletii care voiau sa se formeze. Imediat ce unul dadea semne, aplicam crema si a doua zi era deja istorie.

Efectul matifiant este unul perfect. Simt cum sebumul este tinut sub control inca de la aplicare. Crema se intinde bine dar in cateva secunde deja intra in piele si ia cu ea si tot sebumul existent. Efectul matifiant dureaza cateva ore bune, ore in care eu ma bucur de o piele perfect mata.

Despre recipient, trebuia sa vorbim la inceput, dar cred ca de fapt continutul este cel pretios si cel despre care trebuia sa spun prima data.
Asa ca am lasat borcanelul pentru sfarsit. Imi place acest plastic semi-mat din care e confectionat recipientul. Mi se pare tare simpatic si de bun gust.
Cantitatea de 35 ml este perfecta pentru mine. Astfel voi reusi sa o termin inainte de a expira. Eu folosesc foarte putin produs, iar cremele de 50 ml sunt aproape imposibil de terminat, mai ales in conditiile in care mai folosesc si cate 2-3 in acelasi timp.
Asa ca aceasta crema, de 35 de ml, parca a fost conceputa pentru mine. :)
Pretul de 30 de lei mi se pare o afacere excelenta, pentru beneficiile pe care le aduce.
Pentru mine este o crema perfecta si cred ca ne vom iubi la fel pana la ultima picatura. :)

Voi ati folosit-o? Cum vi se par produsele Gerocossen?




Comentarii

  1. Nu am folosit pana acum niciun produs Gerocossen dar ... sunt tentata. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu chiar am fost uimita sa descopar cat de multe produse am de la ei. :D cand le iau parca nu imi dau seama dar daca fac asa un bilant, sunt chiar multe. :D
      pupici!

      Ștergere
  2. Am avut o singura crema Geroccosen (nu0mi mai amintesc care anume, a fost cu mult timp in urma). Aceea nu mi-a priit, nu era potrivita tenului meu. Aceasta chiar ma tenteaza!!!

    Multumim pentru review, Dienusa!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi pare rau ca aceea nu ti-a priit. poate ca ai noroc de data asta.. :D
      te pupacesc!

      Ștergere
    2. Eu am tenul destul de dificil, si gras si uscat in unele zone si am avut o perioada acneica, care mi a lăsat ceva urme. Singura crema pt pete chiar ff buna, e de la Roche posse, cea pt pete. E 60 lei, dar tine cel Putin 3 luni. V o recomand. O sa încerc si eu gerocossen, sunt curioasa.

      Ștergere
  3. Recent ma uitam pe site-ul lor si chiar m-a atras crema mai ales datorita extractului de melc, poate mai vindeca din urmele de pe fata :)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. la mine s-au mai estompat un pic si ma gandesc ca pana o termin le reduce si mai mult. :)
      pupicei!

      Ștergere
  4. e o afacere buna crema asta, pacat ca tenul meu e... stii tu :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. :( stiu.. :) dar se gasesc si pentru tine altele la fel de bune, sunt convinsa. :D
      pupici!

      Ștergere
  5. Am citit destule cuvinte de lauda despre crema aceasta...poate o voi incerca si eu intr-o zi! ;)

    Te invit la in concurs de Paste! :)
    http://gina-ionela-love-avon.blogspot.ro/2014/04/concursul-iepurasului-de-paste.html
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca tenul tau se incadreaza in tematica acestei creme, atunci trebuie neaparat sa o folosesti. :)
      multumesc pentru invitatie, draga mea
      pupici!

      Ștergere
  6. Folosesc aceasta crema dar nici urma de efect matifiant din contra tenul este mult mai incarcat si mai uleios decat inainte. Am cumparat crema pe baza comentariilor pozitive la adresa ei dar sunt dezamagita de rezultat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa aud asta. Dar din pacate suntetm cu totii diferiti si asa vor actiona asupra noastra si produsele cosmetice. De aceea eu sunt intr-o permanenta cautare a produselor perfecte pentru mine, iar atunci cand le gasesc, stiu ca trebuie sa le recumpar. :)

      pupici!

      Ștergere
  7. E clar ca nu o sa existe niciodata un produs care sa functioneze pentru toata lumea! Ideea este ca pielea are nevoie de hidratare, curatare (zilnica sau chiar de 2 ori pe zi), exfoliere (de 2 ori pe saptamana) si mai apoi de alte produse specifice tipului tau de ten. Din fericire pentru noi in rafturile oricarui supermarket exista o mare varietate de produse iar cu ajutorul internetului gasim recenzii pentru aproape toate produsele existente pe piata! Pana de curand ma gandeam sa incerc crema matifianta de la Bioderma, dar avand in vedere ca deja folosesc crema hidratanta cu aloe vera si miere de la Gerocossen si pentru ca-mi plac produsele autohtone, ii voi acorda acesteia o sansa! Scriu un alt review dupa ce o voi folosi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, ai foarte mare dreptate in tot ceea ce ai spus. :)
      Ma bucur sa aud ca vrei sa ii dai acestei creme o sansa. Eu ma inteleg foarte bine cu ea si este in topul preferintelor mele. :)
      Abia astept sa iti citesc parerea.
      pupici!

      Ștergere
  8. Draga mea, pot să port această cremă și sub fond de ten?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte buna ca baza de machiaj. Nu lasa urme grase, se absoarbe foarte bine oricat de multa Ai aplica, nu se aduna/curata in particule cum fac multe creme.

      Ștergere
  9. Am descoperit gama Melcfort de aprox. 1 an. Am folosit pe parcurs crema pentru riduri profunde, superficiale si serumul si mi se par niste produse care depasesc cu mult asteptarile. Eu am un ten sensibil foarte reactiv si foarte fragil, iar aceste produse mi-au oferit mai mult decat dermatocosmeticele cu preturi mult mai mari si mai mult decat alte creme mult mai scumpe. Mentionez ca sunt o persoana pasionata de cosmetice si cumpar multe creme. Constant revin la Melcfort. Singurul deazavantaj pentru mine, care am un ten sensibil, este parfumul care iarna este mai greu de acceptat de catre tenul maxim sensibilizat. Serumul este cu adevarat fabulos neavand parfum. Le recomand pentru orice tip de ten! Sunt perfecte ca textura, absorbtie in piele si efecte.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING